8.2 C
București
luni, 19 aprilie 2021

Pepe, dat de gol de amantă: „Dupa aventura de la Neptun ne-am mai întâlnit o dată într-un hotel din București”

Latino lover-ul a înșelat-o pe Oana Zăvoranu la începutul poveștii lor de iubire, susține o femeie din București. Laura a acceptat în trecut invitația lui Mădălin Ionescu de a apărea la TV și de a povesti unde s-au desfășurat partidele de amor cu Pepe. De acest episod delicat din viața artistului și-a adus aminte multă lume.

Laura a susținut la TV că s-a iubit cu artistul: “Am făcut sex cu Pepe în timp ce el era cu Oana”
Declarațiile fostei amante a lui Pepe au fost făcute în primăvara lui 2011, anul în care el a divorțat cu scandal de prima soție. Laura a venit într-o emisiune moderată de Mădălin Ionescu, după ce îndrăgitul artist a acuzat-o pe Oana Zăvoranu în repetate rânduri că i-a fost infidelă. În cadrul interviului, femeia a mărturisit cum a fost abordată în 2004, pe când era în stațiunea Neptun, de unul dintre prietenii cântărețului care a invitat-o în camera acestuia, unde au întreținut relații intime. După un timp, Pepe și Laura s-au revăzut într-un hotel din Capitală unde au făcut amor și, ulterior, drumurile lor nu s-au mai intersectat.

“Am avut o relație sexuală cu Pepe în timp ce el era la începutul legăturii lui cu Oana Zăvoranu. Eram la mare și el a trimis un băiat din formatie la mine și el m-a invitat la Pepe în cameră. Am făcut sex cu el de curiozitate, dar mi-a lăsat un gust amar. Eu i-am cerut numărul de telefon, dar el nu mi l-a dat pentru că a spus că are o relație mai serioasă. Dupa aventura de la Neptun ne-am mai întâlnit o dată într-un hotel din București”, a povestit Laura în cadrul emisiunii “Drept la țintă” care a fost prezentată de Mădălin Ionescu la Kanal D.

Pepe are două fetițe cu Raluca, femeia care în acte încă îi este soție
Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate