9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Pepe îi acordă o a doua șansă Ralucăi Pastramă? Artistul dă cărțile pe față: ”Am avut momente când am trecut peste”

În interviul oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, Pepe a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Îi acordă o a doua șansă Ralucăi Pastramă? Se împacă sau nu cu mama copiilor săi?

Noi dezvăluiri ies la iveală în cel mai controversat divorț al anului 2020. Pepe și Raluca Pastramă și-au spus adio după opt an de iubire, fix când nimeni nu se aștepta. În cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Pepe și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce înseamnă pentru el cea de-a doua șansă, dar mai ales, dacă are de gând sau nu să i-o ofere mamei copiilor săi.

Pepe îi acordă o a doua șansă Ralucăi Pastramă? Artistul dă cărțile pe față

Pepe susține că este iubit de prea multă lume ca să ajungă să se simtă singur și are de gând să trateze pe toată lumea cu indiferență.

A fost dezamăgit de prea multe ori și a iertat de fiecare dată, însă, toate acestea nu se vor mai repeta acum. Latino lover-ul nu are de gând să-i mai ofere cea de-a doua șansă fostei sale soții. Singurul lucru pe care și-l dorește este sănătate și nimic mai mult.

”Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam.

Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a declarat Pepe la Antena Stars.

Pepe: ”Fetiţele trebuie să aibă în tatăl lor un bărbat puternic, nu rănit”

De asemenea, latino lover-ul a ținut să precizeze că este un bărbat puternic și nu se va arăta niciodată rănit în fața fetițelor sale. Singurul lucru care îl mai leagă de fosta sa soție,

Raluca Pastramă, sunt Rosa și Maria, pentru care este gata să facă orice, la orice oră și oricând.

”Nu am avut probleme cu dragostea. Pe la 15 ani stăteam singur cu chirie, mă mutasem cu o fată. Fetiţele trebuie să aibă în tatăl lor un bărbat puternic, nu rănit. Trebuie să ştie că acolo găsesc mereu rezolvare.

Nu o să apar niciodată vulnerabil în faţa copiilor mei. De multe ori nu e bine, dar le îndeplinesc orice dorinţă. Am avut momente când nu s-a putut şi au înţeles. Nu sunt exagerat, dar pentru copiii tăi poţi orice”, a mai adăugat Pepe.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate