3.2 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Pepe și Raluca au ajuns la o înțelegere. Cine ia copiii și cine rămâne cu averea

Pepe și Raluca au ajuns la final de drum. Deși nu au dat vreodată semne că mariajul lor are probleme, se pare că nu au mai putut face nimic pentru a aduce lucrurile la normal și au decis să divorțeze. După mai multe scandaluri, acuzații grave și răutăți, se pare că ei au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește averea sau copiii.

Pepe și Raluca nu au rezolvat problemele dintre ei, motiv pentru care au ajuns la divorț, care va avea loc în curând, pe cale amiabilă. Deși Pepe ar fi apelat de mai multe ori la împăcare, se pare că nu s-a mai putut face nimic și relația lor a ajuns la final de drum.

După mai multe scandaluri, acuzații și chiar intervenția autorităților, se pare că Pepe și Raluca au ajuns la o înțelegere în cele din urmă. Artistul și soția lui au decis în sfârșit cum vor împărți averea, dar și custodia celor două fetițe ale lor.

După ce nimeni nu se mai aștepta la un divorț amiabil, Pepe și Raluca Pastramă au căzut de acord și au decis să lase lucrurile așa cum sunt, fără să le mai complice. Astfel, cele doua fetițe ale cuplului, Rosa și Maria, vor avea domiciliul la Pepe, iar iar custodia lor va fi comună.

Pepe și Raluca ar fi discutat cu cele două fetițe ale lor și le-au explicat cum stau lucrurile între ei. Surprinzător, micuțele ar fi înțeles perfect ideea și au acceptat-o, fără vreo reacție neplăcută.

“Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă.”, a spus artistul.

De altfel, în ceea ce privește averea pe care cei doi soți au strâns-o în timpul căsniciei, Raluca va rămâne cu afacerea de familie, grădinița ce poartă numele fiicelor lor, în valoare de 380.000 de euro. Mai mult, va rămâne și cu bijuterii și alte articole scumpe, în valoare de 100.000 de euro.

Cei doi au mai avut o afacere comună, respectiv un salon de înfrumusețare, în care au investit 100.000 de euro și de care se ocupa Raluca. Din păcate, la începutul pandemiei, cei doi au fost nevoiți să închidă afacerea din mai multe motive.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate