23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Percheziții la o clinică de înfrumusețare acuzată de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală și exercitarea fără drept a unei profesii.

Procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus, joi, efectuarea a 45 de percheziții domiciliare în București și în alte 24 de județe, la domiciliile unor persoane fizice și sediile unor persoane juridice cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual și exercitarea fără drept a unei profesii.

Infracțiunile cercetate au fost săvârșite, potrivit Parchetului General, „de către reprezentanții unei clinici de înfrumusețare ce funcționează în municipiul București, cu ocazia efectuării procedurilor de înfrumusețare – invazive sau noninvazive -, atât la sediul acesteia, cât și în alte locații partenere de pe teritoriul țării de către angajați/colaboratori, fără a le evidenția în sistem contabil și fără a îndeplini condițiile esențiale pentru exercitarea unei astfel de profesii”.

„Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției de Investigare a Criminalității Economice a IGPR. Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”,

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate