9.5 C
București
luni, 10 mai 2021

Petre Roman, dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiica sa, Oana: „Nu am mai avut timp de ea”

Petre Roman și fiica sa, Oana Roman nu au o relație foarte bună. De-a lungul timpului vedeta a făcut declarații incredibile la adresa tatălui său, ba chiar l-a acuzat pe acesta de faptul că a a agresat-o de mai multe ori. În cadrul unui interviu recent, fostul prim-ministru al României a spus adevărul despre ceea ce se întâmplă între el și fata sa.

Este cunoscut faptul că Oana Roman a dezvăluit public faptul că tatăl său nu a fost chiar așa cum ea și-a dorit, nici măcar în relația cu nepoata sa.

Recent, Petre Roman a recunoscut că fiica sa a avut dreptate în legătură cu unele momente, ba chiar a dezvăluit că a mai atenționat-o pe fiica sa cu câteva palme, însă cu toate acestea, spune că nu are ce să își reproșeze ca părinte.

“Nu sunt supărat pe Oana. Nu sunt un tată violent. Dacă Oana simte așa, probabil e cum spune. Da, s-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă. E adevărat că din momentul în care am ajuns prim-ministru eu nu am mai avut timp de ea. Dar a ieșit bine pentru ea, a făcut studii în Franța, azi e un om pe picioarele ei. Îmi crește nepoțica, e o fetiță minunată. Nu am nimic să-m reproșez ca tată“, a declarat Petre Roman la Kanal D, citat de click.ro.

”Cu Izabela m-am văzut de mai multe ori, am o relație bună cu ea. Câteodată Oana este un om drept, dar e și impulsivă. Așa e firea ei. Acum trei săptămâni mi-am văzut nepoțica”, a mai spus acesta.

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl său
Oana și Petre Roman nu își mai vorbesc de o bună periodă de timp, iar motivele care au dus la aceste lucruri sunt unele extrem de importante.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte”, a povestit Oana Roman, acum ceva vreme, potrivit playtech.ro.

Din poveștile vedetei aflăm că aceste episoade se petreceau pe vremea când ea avea doat 11 ani, iar singura sa vină era că nu ajungea acasă de la joacă la ora stabilită. Drept urmare pedepsa era una cruntă.

„Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat”, a mai spus Oana Roman.

Vedeta își dorea ca tatăl ei să facă parte din viața Isabelei
Oana Roman și-ar fi dorit ca tatăl ei să facă parte din viața Isabelei însă, conform declarațiilor acesteia, situația este diferită.

”Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui nepoată. Și, pentru ea, el este practic un străin. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund”, a mai povestit aceasta.

„Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată. L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi. A sunat după două luni”, mai spune Oana Roman.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate