Petre Roman, Reacție Nervoasă După Ce A Fost Întrebat De Mioara Roman: „Lăsați-Mă…”. Ce Spune Despre Oana Roman Și Fiica Ei

Zilele trecute, Petre Roman și-a vizitat fiica și nepoata, iar imaginea cu cei trei postată de Oana Roman pe rețelele de socializare a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că ultima dată fiica politicianului s-a arătat revoltată că bunicul a lipsit de la ziua de naștere a Isabelei.

Petre Roman: Nu am fost la Mioara, la azil’
Împăcarea cu fiica lui s-a consemnat, însă pare că relația cu fosta soție nu este la fel de bună. Mioara Roman s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, însă fostul său soț nu s-a interesa despre cum se simte.

Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine, după operația de colectist’, a spus Catinca Roman, în urmă cu ceva vreme.

În plus, reacția lui Petre Roman, în momentul în care a fost întrebat dacă a vizitat-o pe Mioara Roman, la centrul unde se află în prezent pentru tratamentul de recuperare, nu a mai lăsat loc de intrepretări.

Nu am fost la Mioara, la azil, după operație. Haideți, vă rog, lăsați-mă în pace!’, a spus el pentru impact.ro.

Mioara Roman: „Petre a încercat să se împace cu mine de multe ori’
Reamintim că Petre și Mioara Roman s-au despărțit în 2009. De atunci și până în prezent, fostul politician are o relație cu Silvia Chificiuc, iar împreună au un băiat. Mioara Roman a precizat că actuala parteneră a lui Petre Roman ar fi vinovată pentru comportamentul lui față de ea.

‘În cei 34 de ani de căsătorie, o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune! Nici cu fetele noastre el nu se află în relații apropiate’, a povestit ea la B1.

Ce relație are acum Petre Roman cu fiica lui
Lucrurile ar sta total diferit atunci când vine vorba despre nepoata și fiica lui, Oana Roman. A subliniat cât de bine se înțelege acum cu Oana Roman și că își adoră nepoata.

‘Toate bune și frumoase între mine și Oana. M-am întâlnit zilele trecute cu Oana și cu Isabela, a fost o bucurie să mă văd cu ele. Le iubesc pe amândouă. După nepoțica mea, mă prăpădesc de drag’, a spus Petre Roman.

Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman
Oana Roman a lăsat în urmă orice urmă de ranchiună în ceea ce-l privește pe tatăl ei. Cu toate că au mai existat ocazii când s-a arătat deranjată de comportamentul lui, acum lucrurile par să meargă bine în relația lor. Micuța Isa este fericită atunci când se reunește cu bunicul ei, lucru care a fost subliniat și de mama ei.

Oana Roman a postat o fotografie cu tatăl și micuța Isa pe rețelele de socializare, semn că relația lor nu s-a deteriorat, în ciuda diferendelor care au existat de-a lungul timpului.

Azi ne am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată’, a fost mesajul postat de Oana Roman, în dreptul fotografiei.