Pian a ieșit de la închisoare ”like a boss”! Șampanie, manele și artificii pe cer! Imagini nemaivăzute de la poarta penitenciarului

Emi Pian, cel mai mare dintre frații Duduianu, a fost eliberat seara trecută din pentienciar iar ieșirea a fost una de-a dreptul triumfală.

”Like a boss” – așa a ieșit Emi Pian din penitenciar, seara trecută. Câteva zeci de persoane: familie și prieteni apropiați, l-au așteptat pe celebrul Pian la curtea închisorii.

În momentul în care Florin Mototolea (pe numele lui real) a ieșit pe poarta penitenciarului s-a declanșat fiesta. Manelele au răsunat din boxele aduse special pentru marele eveniment și un foc de artificii a luminat întreg cartierul. Șampania a curs în valuri timp în care entuziasmul celor prezenți era uriaș.

”Regele Pian s-a întors. A ieșit Legenda Lumii”, a fost mesajul prietenilor lui Pian către întreg cartierul. Iar cheful s-a prelungit, probabil, acasă, toată noaptea. De altfel, Emi Pian este un personaj cunoscut pentru petrecerile cu maneliști pe care le organizează la reședința sa din Capitală.

Pian, condamnat pentru cămătărie

Emi Pian a fost condamnat într-un dosar de șantaj și cămătărie, alături de mai mulți indivizi care își desfășurau activitatea în cazinourile din Capitală. Aceștia împrumutau jucătorii cu sume de bani și solicitau dobânzi mari. În cazul în care aceștia nu puteau restitui banii, erau amenințați.

În urmă cu patru ani, Emi Pian s-a căsătorit cu Cristina, o brunetă focoasă cu care, la momentul respectiv, avea deja doi copii. Petrecerea a avut loc tot în Bucureștii Noi. Florin Salam, Adrian Minune, Costel Biju și Sorinel Puștiu au fost doar câțiva dintre maneliștii care au cântat atunci zeci de melodii.