23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Ploieșteanul Andrei Banu, fost ofițer criminalist, despre mesajul codat transmis în urma exploziei de la Arad: „Cu noi nu e de glumit!”

Este fost ofițer de Investigații Criminale și omul care, de-a lungul a peste 30 de ani de activitate, a soluționat sute de cazuri de omor. Crime odioase cu autori ce s-au dovedit a fi, de numeroase ori, criminali cu sânge rece. Personaje fără remușcări, cu grave tulburări de ordin psihic, indivizi ajunși după gratii în urma atrocităților comise. Potrivit acestuia, cazul omului de afaceri arădean, incendiat în propria mașină, are în spate următorul mesaj: „Cu noi nu e de glumit!”

Cazul lui Ioan Crișan, afaceristul mort după ce mașina sa a fost aruncată în aer, este, pentru fostul ofițer criminalist, un semnal de alarmă, acesta susținând că un astfel de tip de ucidere a unui om ar putea să se propage în mai multe medii infracționale, dar și în rândul persoanelor cu tulburări psihice.

Mai mult, Andrei Banu consideră că felul în care a fost ucis Ioan Crișan are în spate următorul mesaj: „ Aveți grijă cu cine vă puneți!”

„ Explozia de la Arad nu a fost un act terorist,

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate