23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Ploieșteni cu care ne mândrim. Echipa de baschet seniori a CSM Ploiești, locul II în Turneul Final al Ligii I

Primăria Ploiești a publicat un nou episod din „Ploieșteni cu care ne mândrim”, de data aceasta ediția fiind destinată echipei masculine de baschet seniori a CSM Ploiești, care a obținut locul II în Turneul Final al Ligii I.

După ce fetele de la CSM au fost desemnate vicecampioane ale României la baschet, în urma meciurilor disputate la sfârșitul lunii mai a acestui an, tinerii baschetbaliști legitimați la Clubul Sportiv Municipal Ploiești au adăugat în vitrina victoriilor medaliile și cupa de învingători obținute ca urmare a promovării în Liga Națională, după ce au reușit un binemeritat loc II în Turneul Final al Ligii I.

Sportivii, antrenați de Ionuț Ivan, Eugeniu Melnic și Robert Munteanu, au făcut un adevărat spectacol din jocul prestat împotriva CSU Târgu Mureș, în prezența celor peste 350 de spectatori prezenți în Sala Olimpia din Ploiești, care au încurajat echipa ploieșteană în stilul bine cunoscut al unor adevărați suporteri.

„Urmând îndeaproape indicațiile unui plan tactic bine gândit, membrii echipei de baschet seniori ai Clubului Sportiv Municipal Ploiești au învins în fața echipei mureșene,  » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate