23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Ploiești – Două persoane reținute, după ce au bătut un agent de pază, în magazinul Big Sud. Le atenționase că nu purtau mască

Incidentul s-a petrecut cu o zi în urmă, în jurul orei 14:30. Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în incinta unei societăți comerciale din zona de sud a orașului, în urma unui conflict spontan, ar fi avut loc o agresiune asupra unui agent de pază. În grupul atenționat de paznic erau trei persoane, două dintre ele devenind agresive.

IPJ Prahova: ”Polițiștii s-au deplasat la fața locului (n.r. – Complexul Big Sud Ploiești), unde, din primele cercetări au stabilit faptul că la intrarea în societatea comercială, trei persoane (două femei și un tânăr) ar fi fost atenționate că nu purtau mască de protecție, moment în care aceștia s-ar fi manifestat agresiv față de agentul de pază, lovindu-l și adresându-i injurii.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției în vederea efectuării de cercetări. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

În baza probatoriului administrat,

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate