vineri, 3 iulie 2020

Iată câte permise de conducere a reținut Poliția Rutieră în doar 24 de ore

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Vineri, 28 februarie, polițiștii au organizat 225 acțiuni punctuale (8 pe linia siguranței în școli, 4 pe linie de evaziune fiscală și 16 în domeniul silvic), intervenind, totodată, și la 2.274 de evenimente (1.791 fiind sesizate prin 112). În urma activităților desfășurate, au fost constatate 729 de infracţiuni, 120 persoane fiind depistate în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 12 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 24 de măsuri preventive.

Simultan, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 8.300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.200.000 de lei şi au fost confiscate bunuri de peste 13.000.000 de lei.

În trafic, Poliția Rutieră a desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, astfel, au fost constatate 88 de infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 651 de permise de conducere și retrase 222 de certificate de înmatriculare.

Aceste activităţi au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Iată câte permise de conducere a reținut Poliția Rutieră în doar 24 de ore 1