Iată câte permise de conducere a reținut Poliția Rutieră în doar 24 de ore

Știrile zilei

Horoscop 30 noiembrie 2020. Unele zodii chiar nu știu să se bucure

Horoscop 30 noiembrie 2020. Minivacanța de 1 Decembrie le prinde foarte bine zodiilor care au timp să se relaxeze,...

„Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Fostul șef științific al Pfizer acuză că „al doilea val” a fost falsificat cu ajutorul testelor...

Un video cu dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte și șef științific al companiei Pfizer, relevă căașa-numitul „al doilea val”...

Mama lui Livian l-a părăsit pe Nelson Mondialu! Liana i-a golit casa, a plecat și nu s-a întors de o săptămână! A dat-o dispărută...

Nelson Mondialu a fost părăsit de celebra Liana, femeia care i-a fost alături în ultimii 25 de ani. Femeia...

Vineri, 28 februarie, polițiștii au organizat 225 acțiuni punctuale (8 pe linia siguranței în școli, 4 pe linie de evaziune fiscală și 16 în domeniul silvic), intervenind, totodată, și la 2.274 de evenimente (1.791 fiind sesizate prin 112). În urma activităților desfășurate, au fost constatate 729 de infracţiuni, 120 persoane fiind depistate în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 12 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 24 de măsuri preventive.

Simultan, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 8.300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.200.000 de lei şi au fost confiscate bunuri de peste 13.000.000 de lei.

În trafic, Poliția Rutieră a desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, astfel, au fost constatate 88 de infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 651 de permise de conducere și retrase 222 de certificate de înmatriculare.

Aceste activităţi au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă