marți, 15 septembrie 2020

Iată câte permise de conducere a reținut Poliția Rutieră în doar 24 de ore

Știrile zilei

O artistă minoră a fost abuzată de propriul tată. Bărbatul risca ani buni de închisoare

Informaţii bombă din showbizul românesc. O artistă minoră a fost abuzată de propriul tată. Copilă, în vârstă de doar...

O cunoscută cântăreață de muzică populară a murit într-un cumplit accident. Avea doar 23 de ani

Daniela Cușnir, o cunoscută cântăreață de muzică populară din Suceava, a murit într-un cumplit accident. Nu a mai avut...

Fetiţă de cinci ani, bătută şi maltratată de mamă. Femeia a fost reţinută

Caz şocant în Bucureşti. O fetita de 5 ani a fost bătută crunt şi maltratată de mama sa. Poliţiştii...

Vineri, 28 februarie, polițiștii au organizat 225 acțiuni punctuale (8 pe linia siguranței în școli, 4 pe linie de evaziune fiscală și 16 în domeniul silvic), intervenind, totodată, și la 2.274 de evenimente (1.791 fiind sesizate prin 112). În urma activităților desfășurate, au fost constatate 729 de infracţiuni, 120 persoane fiind depistate în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 12 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 24 de măsuri preventive.

Simultan, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 8.300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.200.000 de lei şi au fost confiscate bunuri de peste 13.000.000 de lei.

În trafic, Poliția Rutieră a desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, astfel, au fost constatate 88 de infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 651 de permise de conducere și retrase 222 de certificate de înmatriculare.

Aceste activităţi au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă