Politicienii ieseni sunt de partea IT-istilor, in razboiul cu Ludovic Orban! Seful PNL a facut declaratiile dupa o seara in club? – FOTO

Ludovic Orban a declarat r`zboi IT-i[tilor din Rom~nia! |ntr-o declara]ie cel pu]in iresponsabil`, liderul vremelnic al Partidului Na]ional Liberal a anuntat c` va cere impozitarea la maxim a celor care lucreaza in industria IT. Liderii politici locali au taxat derapajul lui Ludovic Orban si au anuntat ca vor sustine in continuare industria IT, prin acordarea unor facilitati. „Voi sustine fara rezerva facilitatile fiscale acordate de statul roman it-istilor.Cu atat mai mult cu cat in Iasi, sunt zeci de mii. Trebuie sa gandim solutii, sa sprijinim mediul de afaceri, oamenii de afaceri, cu legi si solutii corecte, nu eliminand facilitatile existente. Din nefericire, multi politicieni afirma ceva in campania electorala si fac altceva dupa. Unii votanti procedeaza la fel. Chiar daca nu sunt votantii PMP-ului, pot conta pe sprijinul meu si al colegilor mei”, a declarat deputatul Petru Movila, presedintele PMP Iasi.

Liderul PSD Iasi, Maricel Popa i-a cerut lui Ludovic Orban sa-i lase in pace pe cei din industria IT. „Nu sunt de acord cu declara]iile facute de Ludovic Orban. IT-i[tii trebuie lasa]i sa munceasca, pentru ca fac bine unui oras precum Iasul. Sunt mii de oameni care muncesc în acest domeniu în Iasi si foloasele pe care le aduc se cunosc în timp. Ei locuiesc aici, consuma aici, muncesc în acest oras, cumpara case si apartamente aici, deci banii pe care ii castiga ei, ii cheltuie aici!”, a spus Maricel Popa, presedintele PSD Iasi.
Liderul organizatiei locale a PSD, Marius Ostaficiuc, a spus ca Ludovic Orban este disperat sa ajunga la „ciolan” si de asta face asemenea declaratii iresponsabile.

„Ludovic Orban este disperat!”

„Din punctul meu de vedere, Ludovic Orban nu a aratat decat disprerarea de a ajunge cat mai repede la ciolan. Nu poti sa faci astfel de declaratii iresponsabile si sa arunci cu noroi in munca unor tineri, de care noi avem atata nevoie, decat atunci când esti cu adevarat avid dupa putere si arunci in piata declaratii iresponsabile care pot prabusi o industrie in plina dezvoltare. Poate ca trebuie spus ca acesti tineri platesc celelalte taxe la stat singura taxa pe care nu o platesc e cea referitoare la impozitul pe venit care poate fi considerata un sprijin in dezvoltarea industriei digitale si inovatiei românesti. Ceea ce face Orban prin astfel de declaratii tine de indepartarea tinerilor, nu doar din IT, ci si din alte domenii din moment ce imediat dupa alegeri  scoate din palarie decizii politice care ne pot afecta constructia de viitor a acestei tari. Ce incredere poti sa mai ai in acesti politicieni care imediat dupa alegeri isi dau  arama pe fata? Pentru ca astfel de declaratii aruncate la disperare nu fac decat sa creasca teama in randul celor care lucreaza in domenii de interes. Cred ca Lodovic Orban si gasca lui din PNL s-au crezut deja la putere si au ajuns sa comande acolo unde nu trebuie. Sper ca si-au dat seama de fatarnicia PNL care i-au pacalit, iar in lipsa unui program clar de guvernare a PNL ne putem trezi cu astfel de derapaje a liderilor politici de tipul Ludovic Orban.

 » Sursa: bzi.ro

loading...