Poliţista care şi-a acuzat şeful de hărţuire sexuală e o adevărată bombă sexy! Lăcrămioara Reuţ are calităţi de fotomodel!

0 1.289

Poliţista care şi-a acuzat şeful de hărţuire sexuală, Lăcrămioara Reuţ, are calităţi fizice de invidiat.

Poliţista care şi-a acuzat şeful de hărţuire sexuală a fost în prim-plan zilele trecute.

Presa a relatat că Lăcrămioara Reuţ, o tânără agentă de Poliţie, care-şi desfăşura activitatea în Secţia Centrul Vechi din Capitală, şi-a acuzat superiorul că a hărţuit-o sexual timp de mai multe luni. Poliţista susţine că fostul său şef i-ar fi spus că nu-i va da atribuţiile de serviciu dacă nu-i acceptă avansurile.

Ea şi-a cerut transferul la Suceava. Transferul a fost aprobat, iar poliţista va lucra de acum în Biroul de Logistică al Poliţiei Suceava. Deocamdată, ea nu s-a prezentat la noul loc de muncă.  Înainte de a pleca de la Bucureşti, potrivit observator.tv,  tânăra i-a făcut o plângere penală superiorului său, pe care-l acuză că timp de mai multe luni i-ar fi făcut avansuri.

Poliţista care şi-a acuzat şeful de hărţuire sexuală: „A fost ameninţată că nu va mai primi atribuţii de serviciu”

„Pentru că îl tot refuza, poliţista nu primea libere şi i se spunea că va patrula mereu pe jos, fără maşină. Poliţista susţine că în perioada verii a fost ameninţată că nu va mai primi atribuţii de serviciu daca nu îi va accepta avansurile”, a scris sursa citată.

Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti a transmis un comunicat de presă oficial cu privire la acest subiect: În data de 19 septembrie a.c., un agent de poliţie (femeie) a prezentat un raport, în care sesiza că un ofiţer şef de birou ar fi avut faţă de ea un comportament şi un limbaj indecent. În aceeaşi zi, conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări prin structura centrală de control intern.

Au fost audiate mai multe persoane, urmând ca această procedură sa se indeplinească şi cu poliţistul reclamat, care în această perioadă nu s-a aflat în ţară. La finalizarea audierilor şi verificărilor urmează a se propune măsuri legale. Reiterăm că Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu tolerează nicio abatere de la codul deontologic şi de la legile în vigoare”.

Poliţista care şi-a acuzat şeful de hărţuire sexuală.Lăcrămioara Reuţ este şi cântăreaţă de muzică populară

Contactata de Stirile Kanal D, tânăra a ales să nu comenteze situaţia, declarând că va face declaraţii doar în anchetă şi în faţa instanţei, în cazul în care se va ajunge până acolo. În timpul liber, Lăcrămioara Reuţ este şi cântăreaţă de muzică populară, dar ea s-a făcut remarcată pe paginile de socliaizare datorită pictorialelor în care îşi etalează calităţile fizice.

Ea  a pozat în diverse ţinute, de la rochii elegante de seară la fuste scurte şi costume de baie, câştigându-şi mii de admiratori care o complimentează pentru felul în care arată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata