23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Polițiștii au găsit un pui de urs ținut captiv de un bărbat din Borșa

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Maramureș, în baza mandatelor emise de Judecătoria Vișeu de Sus, au efectuat, joi, 10 iunie, trei percheziții domiciliare, la locuința și dependințele unui bărbat, de 59 de ani, din Borșa.  În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit un pui de urs, dar și o capcană tip „gură de lup”.

În timpul perchezițiilor, potrivit IGPR, polițiștii au ridicat peste 40 de kg. de carne, ce par a fi de vânat, un exemplar de interes cinegetic din specia urs, femelă, cu vârsta de aproximativ 4 luni, o capcană tip „gură de lup”, prevăzută cu lanț și ancoră metalică, precum și alte bunuri.

„Puiul de urs a fost examinat de către un medic veterinar, fiind predat reprezentaților Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș. În continuare, se efectuează cercetări față de bărbatul de 59 de ani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv deținerea în captivitate fără drept a unor specii de interes cinegetic”,

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate