Un jucător al echipei de polo Dinamo a decedat, după ce i s-a făcut rău în timpul derby-ului cu Rapid

Un jucător din echipa de polo a clubului Dinamo a încetat din viață astăzi, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului din campionat cu Rapid, disputat în bazinul giuleștenilor.

În repriza secundă a meciului de polo Rapid – Dinamo, unul dintre poloiștiii dinamoviști s-a simțit rău și a ieșit din bazin, moment în care și-a pierdut conștiența.

Clubul Dinamo a confirmat decesul jucătorului, fără a-i dezvălui numele, pentru că mai întâi trebuie anunțată familia jucătorului.

”Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază.

Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe.

Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul.

Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute.

Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare. Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!” – comunicat CS Dinamo