Victor Ponta: ‘Nu cred că domnul Iohannis şi-a oprit weekend-ul pentru tragedia de la festivalul SAGA’

Fostul premier Victor Ponta susţine că protejarea tinerilor ar trebui să fie o prioritate pentru statul român şi a criticat faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu avut nicio reacţie în cazul tragediei petrecute la festivalul SAGA din Bucureşti, unde doi tineri și-au pierdut viața din cauza unei supradoze de droguri.

”Am fost singurul care a reacţionat în faţa unei tragedii. Am copii, trăiesc în Bucureşti. O tragedie nu e un accident. Nu s-a întâmplat o dată la 100 de ani să existe droguri la un festival.

Nu mă aşteptam să ia poziţie domnul Iohannis. S-a întâmplat o tragedie la Colectiv. A ştiut imediat. Corupţia ucide. A cerut demisii. Nu vreau să fie cineva cinic şi fără inimă cum a fost domnul Iohannis atunci.

Problema drogurilor nu o chestiune care s-a întâmplat o dată la un festival, e un fenomen.

Trăiesc în Capitală, am copii care îmi povestesc. În toate liceele din oraşele mari, din Bucureşti, Cluj, Timişoara, în şcoli, la evenimente există reţele şi n-am auzit pe nimeni să spună că politica statului român e să ne protejăm tinerii sau să arestăm cât mai mulţi traficanţi.

Nu cred că domnul Iohannis şi-a oprit weekend-ul pentru tragedia de la festivalul SAGA”, a declarat Victor Ponta, la România TV.