Ultimate magazine theme for WordPress.

Postare premonitorie a lui Cornel Galeș înainte să părăsească această lume. Fanii și prietenii sunt în stare de șoc


Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, s-a stins din viață și a lăsat în urma lui multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut.  La varsta de 60 de ani, după ce mașina la volanul căreia se afla a intrat în coliziune cu un alt automobil, Cornel a părăsit această lume. Accidentul s-a petrecut în Spania, acolo unde acesta se mutase de aproximativ un an și unde avea o viață frumoasă și liniștită, fapt ce reiese din imaginile postate frecvent pe rețelele sociale.

Alături îi era și Viviana, femeia cu care a stat într-o relație în ultimii ani de viață. Totul părea că a intrat pe un făgaș normal în viața lui, asta după ce s-a războit prin instanțe cu fiii Ilenei Ciuculete luni de zile.

Cu toate acestea, ultima postare a lui Cornel Galeș a fost una extrem de tristă. El a distribuit o melodie melancolică: Talisman – Atât de singur. Să fii resimțit Cornel Galeș dorul de România sau erau probleme în Paradis cu blonda Vivi? Cert este că și fanii au observat că Galeș nu traversa o perioadă tocmai bună. Mulți îi postau chiar mesaje de încurajare. Fără doar și poate, ultima sa postare i-a pus pe ganduri pe ai săi prieteni.

loading...
Loading...