• Home
  • Povești
  • Poveste neobișnuită de dragoste: O femeie susține că este fericită cu soțul ei, chiar dacă acesta are alte cinci iubite

Poveste neobișnuită de dragoste: O femeie susține că este fericită cu soțul ei, chiar dacă acesta are alte cinci iubite

O femeie a dezvăluit că soțul ei are 5 iubite și se culcă prin rotație cu toate, iar asta o face fericită

Un caz neobișnuit a atras atenția publicului din întreaga lume după ce o tânără a dezvăluit că soțul ei, Arthur O Urso, are alte cinci iubite. Luana, soția bărbatului, a povestit cum relația lor poliamoroasă a contribuit la fericirea și stabilitatea căsniciei lor.

Luana și Arthur, un cuplu din Brazilia, au devenit subiect de discuție după ce au mărturisit că relația lor deschisă le-a adus fericirea. Arthur, care a avut inițial probleme de stimă de sine, a găsit în poliamor soluția pentru a-și redobândi încrederea. Luana, deși inițial surprinsă de propunerea soțului ei, a acceptat această dinamică neobișnuită.

Cuplul a povestit că totul a început când s-au întâlnit într-un magazin local. Arthur, impresionat de Luana, i-a lăsat numărul de telefon, marcând începutul unei povești de dragoste neconvenționale. Deși inițial erau doar ei doi, Arthur a propus explorarea relațiilor poliamoroase, o idee care a prins contur și a dus la formarea unei relații complexe și împlinite.