Poveste teribilă a lui Mario Fresh: „Era să mor„

Cântărețul de 23 de ani i-a relatat lui Damian Drăghici despre un accident terifiant în copilărie, când s-a tăiat groaznic în fața părintelui său, la Iași. Aceasta după ce a deprins o frică teribilă de șerpi. Totodată, artistul a mărturisit că a chiulit în liceu, după ce i-a anunțat în prealabil pe părinții lui.

Mario Fresh, 23 de ani, este unul dintre cântăreții în vogă, după ce a câștigat numeroase concursuri de muzică la „juniori”, atât în țară, cât și în străinătate. La 11 ani, dintr-o competiție câștigată în Belarus, a cucerit marele premiu, de 5.000 de dolari, și i-a cumpărat mașină tatălui său. Moldoveanul este recunoscut după numele de scenă, după hiturile sale și după relația de iubire pe care o are cu Alexia Eram, fiind de 6 ani împreună cu fiica Andreei Esca.

Puțini însă știu că numele artistului este Mario Gălățanu, el însuși amuzându-se vizavi de situație: „Sunt Gălățanu, deși stau în Iași. Ăsta a fost hazul bunicului”.

Ce nume de scenă va avea la 40 de ani Una dintre „invențiile” muzicale ale lui Alex Velea, în casa căruia a locuit o perioadă, i-a povestit lui Damian Drăghici, în cadrul podcast-ului acestuia, cum s-a ajuns la numele de scenă ce l-a făcut celebru: „De la «Fresh Kid», apoi la 12 ani am zis că am crescut deja, băieții mei s-au sfătuit și au zis să am numele de scenă «Mario Fresh». Pe la 40 de ani cred că o să fiu doar «Mario» și atât, simplu”.

„Atunci a albit tata instant” Una dintre poveștile lui Mario Fresh este teribilă. Așa cum a mărturisit el însuși, a parcurs diverse ghinioane.
„La 8 ani era să mor. Mi s-a blocat ghidonul, am intrat cu bicicleta într-o vitrină de doi metri, m-am tăiat tot. M-au dus la spital, nu mai aveam sânge deloc, de-abia mă mai țineau părinții. Și am intrat în vitrina aia fix în fața tatălui, care asambla un chioșc propriu.

S-a ridicat un pic, că-l durea spatele, m-a văzut cum am intrat în vitrina aia uriașă. Mi-am spart tot în mine. A albit instant! Atunci a albit, avea 34-35 de ani. M-au cusut în ziua respectivă, am stat acolo două nopți, apoi m-au trimis acasă. Mi-era frică de spital”, i-a dezvăluit Mario Fresh lui Damian Drăghici, care l-a privit stupefiat.

Poveste cu doi șerpi Artistul a mărturisit că a scăpat de diverse temeri: „Cea mai mare frică a mea era de moarte. Dar acum nu mai am. Am mai avut momente de anxietate, mă mai ia câte un gând prost, dar am ajuns să mă joc cu ele”. A rămas cu alte temeri: „Mi se strânge inima când văd șerpi sau rechini. Am o frică teribilă și când văd filmulețe pe Instagram. Pe la 4 sau 5 ani, eram la țară, mă jucam cu niște mașinuțe pe preș. Și erau două gâlme, la un moment dat, am tras preșul și erau doi șerpi. Am țipat, șerpii veneau spre mine, dar a venit bunicul cu o sapă, pe unul l-a omorât, celălalt a intrat în pământ, a scăpat”, conform libertatea.ro