15.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021

Povestea de dragoste a tinerilor zdrobiți în accidentul feroviar din Iași! S-au grăbit să ajungă într-un loc romantic. Prieteni: „Nu era iubita lui”

Dragoș avea 23 de ani și era pasionat de sport, iubea să meargă la sală și să aibă grijă de corpul lui. Viața lui Dragoș s-a sfârșit în urma unui grav accident feroviar petrecut duminică, 14 februarie 2021, în comuna Vlădeni din județul Iași. Prietenii și colegii lui Dragoș sunt șocați de cele întâmplate și povestesc doar lucruri frumoase despre el. Fata care se afla în mașină cu el era colega lui de muncă, cu care începuse o poveste frumoasă de dragoste

Dragoș se afla în mașină cu Laura, colega lui de muncă, în momentul în care s-a întâmplat nenorocirea. Ambii au decedat în urma accidentului feroviar de pe data de 14 februarie 2021 care a îngrozit trei orașe. Dragoș era din Piatra Neamț, iar colega lui de muncă era din Bârlad și amândoi lucrau la o firmă de construcții din județul Iași. Povestea lor de dragoste era cel mai probabil la început. Prietenii lui Dragoș spun că nu o cunoșteau pe Laura. În ziua tragediei, cei doi se îndreptau spre un lac unde voiau să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților. Tânăra avea 25 de ani și venise din Vaslui la studii în Iași. S-a îndrăgostit de oraș și a rămas aici. Nefiind implicată într-o relație, a acceptat să își petreacă ziua de 14 februarie alături de Dragoș. Cei doi se înțelegeau foarte bine și la muncă.

„Fata care era cu el în mașină nu era iubita lui, era o simplă colegă și, din câte știu, voiau să meargă la un lac ceva de lângă Iași. Trecem cu toții prin niște momente foarte grele, Dragoș era un băiat vesel, plin de viață și era prieten cu toată lumea. Era pasionat de culturism, îi plăcea acest sport foarte mult. Toți băieții din sală îl apreciau și au doar cuvinte de laudă la adresa lui”, a declarat Marius Isac, prietenul și colegul de sală al lui Dragoș.

Avea experiență, conducea zilnic

Dragoș își cumpărase mașina cu două zile înainte de tragedie, dar până atunci a mai avut o mașină marca Logan. Prietenii lui Dragoș povestesc faptul că nu era un puști teribilist, ci din contră, era atent și foarte cuminte. Dragoș era șofer la firma unde lucra, aproviziona cu materiale de construcții.

„Era un om foarte liniștit, cu foarte mult bun simț. El făcea pe toată lumea să râdă. Nu era un teribilist, avea experiență la condus, lucra în domeniu. Dragoș era un om modest și nu vorbea urât cu nimeni. Nu știu ce a fost, probabil avea muzica tare. Eu nu am mai vorbit cu el de săptămâna trecută”, a spus Marius Buhuș, antrenor și cel mai bun prieten al lui Dragoș.

Prietenii și colegii lui Dragoș de la sala unde acesta se antrena zilnic au hotărât să fie alături de familia îndurerată și au demarat o campanie de donație direct în incinta sălii „Metalmorphose Gym”, de pe strada Vitejilor 16. Toți cei care doresc să doneze pot merge direct la sală.

Un citat postat pe Instagram în urmă cu un an

Pe 28 februarie 2020, Dragoș posta pe Instagram un mesaj care parcă avea să prevestească cele întâmplate:

„Când obiectivele și visele tale valorează mai mult decât suferințele și distragerea atenției, bine ai venit la clubul de 1 la sută”.

Poate orbit de iubire și încercând să își impresioneze colega, Dragoș nu a mai fost atent și asta le-a adus sfârșitul amândurora. Din ziua în care trebuiau să își sărbătorească frumos povestea de dragoste ascunsă de ochii tuturor, a devenit ziua neagră în care s-au ascuns de ceilalți pentru totdeauna.

Mașina în care se aflau tinerii a fost târătă aproape 100 de metri

Tragicul accident petrecut duminică, 14 februarie 2021, în care au murit cei doi tineri, s-a produs în comuna ieșeană Vlădeni după ce mașina tânărului pasionat de culturism a fost târâtă pe o distanță de aproximativ 100 de metri de trenul ce venea de la Dorohoi și se îndrepta către Iași. Tânărul nu a oprit la indicatorul „STOP”, iar impactul a fost devastator. Medicii care au venit la fața locului nu au reușit să salveze viața celor doi tineri. Aceștia au explicat că victimele aveau leziuni incompatibile cu viața. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD, dar eforturile au fost în zadar.

„Am trimis elicopterul la o intervenție la un accident feroviar, la Vlădeni. A fost vorba despre un impact între un tren și un autoturism. Cele două victime, un bărbat și o femeie, au suferit leziuni incompatibile cu viața”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU – SMURD.

Tragediile se țin lanț

Accidentul produs duminică, 14 februarie 2021, a fost parcă tras la indigo cu un accident ce a avut loc în urmă cu câteva zile, tot în judetul Iași. Pe data de 8 februarie, în localitatea Ciurbești, comuna Miroslava, două autoturisme, un Ford Mondeo și un Mercedes-Benz Sprinter, au fost implicate într-o coliziune frontală. În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care două au decedat. Este vorba despre doi bărbați din Ciurea, de etnie romă, în vârstă de aproximativ 35 de ani, și, respectiv, de aproximativ 60 de ani. A treia victimă este un bărbat de 26 de ani, care a scăpat cu câteva leziuni ușoare. Autoturismul marca Ford a fost cumpărat chiar în ziua accidentului pe o sumă modică.

Potrivit anunțului publicat pe un site de profil, valoarea autoturismului era de 3.000 de lei. Totuși, în urma negocierilor, vânzătorul a lăsat la prețul de 1.700 de lei. Bărbatul în vârstă de 26 de ani, care conducea autoturismul Mercedes-Benz Sprinter, a povestit că Fordul, în care se aflau cei doi bărbați care au decedat, a intrat pe contrasens, în încercarea de a depăși un camion.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate