Povestea de dragoste dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Cum s-au cunoscut: „În avion, după o oră de zbor…”

La un moment dat s-a zvonit că Petre Roman ar fi divorțat de Mioara Roman de dragul actualei soții, dar puțini știu cum s-au cunoscut fostul politician și Silvia Chifiriuc. Partenera de viață a lui Petre Roman a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de acesta.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc formează un cuplu de 12 ani. Cei doi își trăiesc mariajul departe de ochii curioșilor, în ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani dintre ei. La 75 de ani, Petre Roman și-a păstrat carisma debordantă, iar Silvia are aceleași trăsături impresionante, iar la 49 de ani, artista se bucură de o familie minunată alături de fostul premier.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. La scurt timp după ce a divorțat de Mioara Roman, fostul premier al României a decis să se căsătorească cu frumoasa brunetă. Ulterior, Silvia i-a dăruit un fiu lui Petre Roman, care va aniversa 12 ani. Petre și Silvia s-ar fi cunoscut într-un avion, iar fostul politician a fost cel care a abordat-o și a invitat-o să se așeze lângă el.

Cei doi au început să vorbească și au decis să păstreze legătura. Silvia Chifiriuc a mărturisit cum s-a cunoscut cu soțul său. „Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă caldură. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. În avion, după o oră de zbor, a încercat să mă cunoască, mi-a zis să stau lângă el. „, a mărturisit soția lui Petre Român, potrivit impact.ro.

Nu a fost dragoste la prima vedere între Petre Roman și Silvia Chifiriuc
Silvia Chifiriuc a declarat în urmă cu ceva timp că între ea și Petre Roman nu a fost dragoste la prima vedere. Artista era studentă când l-a cunoscut pe fostul soț al Mioarei Roman. Artista era într-o relație de 11 ani cu un alt bărbat, iar Petre Roman era căsătorit cu Mioara Roman.

„Eram într-o relaţie de 11 ani, mi-a rămas o imagine foarte plăcută a degetelor, a fost un gest de admiraţie. N-a fost dragoste la prima vedere, a fost o simplă o discuţie ce mi-a transmis o energie bună. Am vorbit la telefon, dar eu mă cam feream.”, a declarat Silvia Chifiriuc, conform okmagazine.ro.

Petre Roman nu se simte bătrân
Petre Roman a fost, la un moment dat, un nume important în lumea politicii din România. Acesta a fost premierul țării, iar după 30 de ani de căsătorie cu Mioara Roman cei doi au decis să divorțeze. Așadar, în prezent, Petre Roman se declară un om fericit alături de Silvia. Mai mult, fostul politician nu se simte bătrân. „Nu. Din fericire, nu. Dar asta nu înseamnă că nu realizez că au trecut anii. Ar fi o inconştienţă şi chiar o lipsă de răspundere. Dar tocmai pentru că trec anii, e o întrebare pe care şi-o pune fiecare.

În ce măsură e posibil să-ţi menţii în timp acelaşi tonus, atât fizic, cât şi psihic. Şi lu­crul ăsta e posibil. Eu l-am descoperit prin propria experienţă, dar am con­sultat şi lucrări de speci­alitate„, a spus Petre Roman pentru sursa citata mai sus.