Povestea emotionanta a unui tata care vindea pixuri pe strada

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

O poveste emotionanta a unui refugiat sirian, care abia supravietuia in Beirut, Liban. Barbatul si-a schimbat complet viata dupa ce o persoana l-a fotografiat in timp ce vindea pixuri pe strazile orasului.

Abdul, tatal unei fetite, originar din Siria, incerca din rasputeri sa convinga oamenii sa-i cumpere pixurile, in timp ce isi cara fiica in brate. Chiar daca afara era o caldura insuportabila, barbatul nu renunta deoarece asta ar fi insemnat ca fiica lui nu ar fi avut ce sa manance.

Minunea s-a produs cand cineva i-a facut o poza, in care i-a surprins hotararea de a supravietui, apoi a postat imaginea pe retelele de socializare, devenind virala. Imaginea a ajuns la un dezvoltator, iar tatal a fost ajutat.

Gissur Simonarson este un dezvoltator de site-uri din Norvegia. Acesta a vazut la fel ca toata lumea imaginea pe internet si a inceput o strangere de fonduri in numele lui Abdul si al familiei lui. Astfel oamenii cu suflet mare au putut dona si s-a strans suma de 200.000 de dolari.

Banii au ajuns la Abdul, iar acesta s-a dovedit un om chibzuit si inteligent. Nu a cheltuit toti banii, ci a inceput trei afaceri. Totodata, pentru a-i ajuta pe cei 1,2 milioane de refugiati care traiau in Liban, Abdul a angajat 16 refugiati sirieni. De asemenea el a ajutat financiar, de atunci, atat pe membri familiei sale cat si pe prieteni.

Acum Abdul a trecut de la cautatul in gunoaie si vinderea de pixuri pe strada, la a fi un respectat om de afaceri.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă