Povestea halucinantă a Nicoletei și a Tatianei. De ce le lasă polițiștii pe cele două prostituate din Bârlad să își facă “meseria” – VIDEO

1.550

Tatiana Balan si Nicoleta Iorga, două prostituate care își desfășoară ”activitatea” la periferia Bârladului, par a avea un regim privilegiat, fiindcă polițiștii nu le ”văd”, cu toate că femeile își fac ”veacul” în zona respectivă, de multă vreme, fiind o prezență constantă.  

Nici un politist prin zona respectivă… iar prostitutia ”înflorește” corespunzător, având în vedere că Tatiana și Nicoleta practicã aceastã meserie de ani de zile si nimeni nu le face nimic. E drept, din când în când mai primesc câte o amendã, însă n-o plãtesc. Prețul fetelor variază între 30 si 50 de lei partida de sex. În 2015, 2017 și 2018 s-a mai scris despre Tatiana și Nicoleta, acesta dorind chiar să își construiască o casă din banii strânși de pe urma clientelei.

Mai mult, în 2015, Tatiana și Nicoleta au sechestrat un bãrbat de 32 de ani, din Bârlad – acesta nu a plătit conform ”negocierii” -, iar bărbatul a sunat la 112, poliția din Bârlad întocmindu-le celor două femei un dosar pentru sechestrare de persoane, informează vremeanoua.ro.

sursa imagine. vremea noua

Politistii locali au actionat – zilele trecute – în zonele „fierbinți” ale municipiului Bârlad, vizând zonele de Nord si Sud, pentru combaterea prostituției. Au fost identificate șapte femei, cu vârste cuprinse între 19 si 44 de ani, care practicau raporturi sexuale contra-cost.

 

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise