-4.6 C
București
duminică, 17 ianuarie 2021

Povestea impresionantă a lui Augustin, copilul orfan de la Românii au talent. Mama l-a părăsit și a fost crescut de călugărițe

Ieri, la Românii au talent au existat numeroase momente care au impresionat jurații. Unul dintre acestea a fost cel în care Augustin Vitan a intrat pe scenă și a interpretat o melodie extrem de sensibilă. Povestea de viata din spatele interpretarii piesei a emotionat si ea nu doar juriul, ci si pe cei de acasa.

Adolescentul de 16 ani a fost născut prematur, la numai 6 luni, apoi abandonat de mama lui în spital. Un preot l-a luat sub aripa sa, iar mai târziu, Augustin a ajuns să fie crescut de măicuțe. La vârsta de 4 ani, copilul a fost adoptat, dar familia care l-a luat l-a și adus înapoi la mănăstire, din cauza faptului că își dorea un copil mai mic. Timpul a trecut, iar Augustin a demonstrat tuturor că există lucruri care te fac mai puternic în viață și îți dau putere să mergi tot inainte. Nu este supărat pe mama lui și nici pe soarta nemiloasa pe care a avut-o. Iubeste muzica si se bucura sa isi exprime emotiile cantand.

„M-am născut la 6 luni, mama m-a lăsat la spital, de acolo m-a luat un preot și m-a dat surorilor de la mănăstire. Mama mea biologică a negat că sunt fiul ei, m-a durut, dar am înțeles că trebuie să merg înainte, am înțeles că mama nu e cea care te face, ci cea care te crește. Sunt foarte norocos că a avut cine să mă crească și să mă iubească. Când sunt pe scenă și când sunt mândru pentru că le mulțumesc surorilor pentru asta” a spus Augustin Vitan, la Românii au talent.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate