18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Povestea îngrozitoare a Iulianei din Constanța

Iuliana are doar 20 de ani si a fost diagnosticată cu o boală cruntă, descoperindu-i-se o tumoră la rinichi. A început un tratament, i-a fost extirpat un rinichi – tumora avea nu mai puțin de 2 kilograme -, iar Iuliana a îndrăznit, într-un final, să ceară ajutor oamenilor sufletisti.

”Sunt Iuliana, am doar 20 de ani si indraznesc sa va cer ajutorul. In urma cu doi ani, chiar inainte cu cateva luni sa termin clasa a XII-a, m-am simtit foarte rau, aveam o slabiciune, iar parintii mei m-au dus la medic. Niciodata inainte nu mi-a trecut prin minte ca eu voi fi internata, ca voi avea dureri, ca voi trece prin operatii… orice tanar isi face planuri de viitor marete. Din pacate, dupa mai multe analize, am fost diagnosticata cu o boala crunta, o boala pe care ti-e frica sa o rostesti, o boala pe care nu ti-ai dori sa o aiba nici chiar dusmanii tai. In luna Februarie a anului 2018 a inceput cea mai neagra perioada din viata mea, mi s-a descoperit o tumoare la rinichi. Atunci am inceput un tratament complex impotriva acestei boli si am trecut si printr-o operatie extrem de complicata si dureroasa, mi s-a extirpat un rinichi cu tot cu acea tumoare de 2 kg. In tot acest timp, am continuat scoala si am reusit, printre tratamente, printre spitalizari, sa termin Liceul George Calinescu din Constanta. Deoarece am invatat foarte bine, am aplicat la facultate si am reusit sa obtin un loc bugetar la Facultatea SNSPA (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative) din Bucuresti iar primul an l-am terminat cu brio. Din pacate, corpul meu a devenit tot mai slab, lupta mea pentru viata a devenit mai crancena si am fost nevoita sa intrerup facultatea”, își începe Iuliana mesajul emotionant.

Iuliana a efectuat investigații suplimentare in Turcia, dar rezultatele au scos la iveală metastaze la plămâni, ficat și oase.

”In luna Martie a anului 2019, dupa un CT si un RMN pe care l-am efectuat in Turcia , mi s-au descoperit metastaze. Cancerul se raspandise in corp. Mi s-au descoperit metastaze la plamani, la ficat si la oase. Din nou a trebuit sa incep un tratament de imunoterapie, care din fericire a fost sponsorizat de CAS, deci nu am platit nimic pentru el. In tot acest timp am facut CT-uri si RMN-uri, unde s-a observat ca boala avansa si era intr-o progresie continua. In luna Septembrie, pe baza rezultatelor, am oprit tratamentul si am apelat la o clinica de specialitate din Turcia, de unde am primit raspuns pozitiv. Din luna Septembrie am venit in Turcia, la Clinica Medicana International Istanbul unde mi s-a luat biopsie iar pe baza acestei analize, urmez un tratament. In 6 Noiembrie am inceput un tratament cu radioterapie tintita, un tratament specific unui anumit tip de celule, iar de curand am inceput si un tratament de imunoterapie”, continuă ea.

Doar ajutorul nostru o mai poate salva.

”Inca nu se vad rezultatele acestui tratament, dar imi doresc din toata inima sa ma fac sanatoasa si sa uit de aceasta boala cumplita. Periodic sunt lasata acasa pentru cateva zile, dar, din pacate, starea mea de sanatate este inca foarte precara. Am greturi, stari de voma si dureri foarte mari, pe care reusesc sa le mai acopar cu calmante.

Costul tratamentului pe care il efectuez in Turcia se ridica la o suma colosala, o suma pe care familia mea niciodata nu vor putea sa o acopere. O parte din bani am platit, deoarece oameni buni la inima au fost alaturi de mine, dar inca nu avem toti banii. Apelez pe aceasta cale la voi, oameni frumosi, voi sunteti ultima mea speranta, si va rog, ajutati-ma sa ma fac sanatoasa! Ajutati-ma sa pot depasi acest cosmar si sa ma intorc la facultate! Numai Dumnezeu stie cat imi doresc acest lucru… Orice ajutor, din partea voastra, pentru mine va insemna viata!????????????”, este mesajul postat de Iuliana pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Brăila dacă…”

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate