Pozele cu care Mariana de la Puterea Dragostei a făcut senzație! S-a îmbrăcat ca un ”iepuraș” din revistele pentru bărbați

Încă de la venirea sa în casa Puterea Dragostei, Mariana a făcut senzație, mai ales că și-a etalat titlurile de Miss pe care le-a câștigat.

Mariana de la Puterea Dragostei a reușit să se certe cu multe dintre concurentele din casă, iar Larisa a mărturisit că a vrut să părăsească emisiunea chiar din cauza acesteia.

Totuși, deși fetele din casă nu o plac, Mariana a reușit să obțină voturile celor de acasă, ea este în această săptămână ”liderul casei” după ce în gala de sâmbătă a ieșit favorita publicului.

Mariana este extrem de activă în mediul online, în ultima perioadă, postând multe filmulețe cu ea. Până să intre în casa de la Puterea Dragostei, Mariana posta însă poze cu ea în ipostaze sexy.

Câteva poze au atras și atenția fanilor emisiunii Puterea Dragostei. Este vorba despre imagini, publicate în urmă cu câteva zile, în care Mariana este îmbrăcată ca un iepuraș, costumație specifică fetelor care apăreau într-o celebră revistă pentru bărbați.

Mariana de la Puterea Dragostei spune că e generoasă și iertătoare

Mariana Susarenko are 27 ani și este absolventă de Jurnalism. În prezent, activează ca model. Se descrie ca fiind o persoană comunicativă, generoasă și iertătoare. Își dorește ca bărbatul de care se va îndrăgosti să fie sincer în orice manifestare față de ea. În același timp, Mariana spune “Nu” violenței de orice fel.