35.1 C
București
marți, 27 iulie 2021

Predicții pozitive făcute de clarvăzătoarea Baba Vanga pentru anul 2021!

Predicțiile făcute de clarvăzătoarea Baba Vanga pentru 2021 sunt pozitive în condițiile în care anul 2020 a fost marcat d epandemia de COVID-19. Baba Vanga a lăsat premoniții scrise care se întind până în anul 5079. Ce spune celebra clarvăzătoare despre anul 2021.

Baba Vanga, pe numele său adevărat, Vangelia Gushterova, a lăsat multe premoniții de-a lungul timpului. Unele dintre ele vorbesc și despre anul 2021.

Baba Vanga, despre anul 2021
Cei care se uită în spate la 2020 suspină cu tristețe și amar, însă nu și-au pierdut speranța pentru anul care vine, 2021. Toată lumea își dorește să revină la normal și viețile să fie așa cum erau înainte de pandemia de coronavirus.

Baba Vanga, cea numită „Nostradamus din Balcani”, vine cu preziceri scrise de mult timp, despre anul 2021.

Înainte să moară, celebra prezicătoare a spus că în 2021 se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer: ”La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”.

Cât despre Donald Trump, aceasta spunea că va suferi foarte mult și va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”.

De asemenea, Baba Vanga a prezis și viitorul Europei, despre care spunea că nu va fi prea sumbru. Economia va scădea, iar cineva va încerca să-l omoare pe Vladimir Putin.

Baba Vanga a lăsat predicții scrise până în anul 5079
„Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, spunea clarvăzătoarea Baba Vanga.

Una dintre cele mai ciudate predicții ale clarvăzătoarei este aceasta: „Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”, cel mai probabil făcând referire la China, Rusia și India.

Conform celor spuse de Baba Vanga, în următorii 200 de ani vom fi contactați de extratereștrii.

„În România apare un Mesia”
„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui.

Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”, a prezis Baba Vanga.

Adresantul mesajului s-a născut pe 24 ianuarie 2005. Asta înseamnă zodia Vărsător, o zodie compatibilă cu cea a României. Vanga îl prezintă, în mod ciudat, ca pe un Mesia. Vanga pomeneşte despre un cal din fier. Calul este un animal care simbolizează războiul şi moartea. Fierul e şi el legat tot de război. E vorba despre un conducător războinic, dar iubitor de dreptate. Acest conducător ar trebui să ajungă la plenitudinea capacităţilor sale în jurul vârstei de 33 de ani – adică în 2038.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate