Predicțiile lui Nostradamus pentru 2021: “Foamete, cutremure, boli și epidemii”

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Nostradamus a scris 6338 de profeții, iar predicțiile sale se întind până în anul 3797. Cele mai înfiorătoare sunt însă pentru anul 2021.

Va fi produs un virus care poate transforma lumea în zoombie

A prevăzut ascensiunea la putere a lui Hitler, dar și cel de-al Doilea Război Mondial, dar nimeni nu știe care a fost secretul prezicerilor lui Nostradamus. Dintre toate predicțiile sale cele mai îngrozitoare rămân cele pentru 2021, când acesta a vorbit despre faptul că un om de știință rus va crea o armă biologică și un virus ce poate transforma omenirea în zoombie.

Foametea va atinge proporții biblice

Tot Nostradamus este cel care a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi foametea, cutremurele, bolile și epidemiile.

Specialiștii spun că pandemia de coronavirus din acest an sunt doar începutul unor evenimente care vor afecta grav omenirea, iar lumea se va confrunta cu o foamete cum n-a existat niciodată.

“Noi vom vedea apa crescând și pământul supunându-i-se”

O altă prezicere a lui Nostradamus face referire la furtunile solare, care vor cauza daune majore Pământului: “Noi vom vedea apa crescând și pământul supunându-i-se”. Nu în ultimul rând din catrenul

În cer, unul vede foc și o urmă lungă de scântei, specialiștii au dedus că o cometă e posibilul să lovească pământul. De altfel, NASA a anunțat că un asteroid imens este posibil să lovească Pământul în următorii ani.

Este vorba de asteroidul numit 2009 KF1, care e posibil să lovească pământul în data de 6 mai 2021 cu 230 de kilotone de explozibil TNT, ceea ce înseamnă de 15 ori mai multă putere decât bomba nucleară detonată de americani la Hiroshima în 1945.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă