miercuri, 23 septembrie 2020

Preotul a vazut o prostituata pe strada. Ce a urmat e halucinant

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

O doamnă intră într-o farmacie şi îi cere farmacistului arsenic, iar acesta o întreabă: – Doamnă, la ce vă trebuie arsenicul? – Ca să-mi omor soţul. – Doamnă, nu pot să vă vând arsenic pentru aşa ceva, îmi pare rău, spune farmacistul. Atunci, femeia scotoceşte prin geantă şi îi arată o poză cu soţul ei făcând dragoste cu soţia farmacistului. Acesta se uită la fotografie şi îi spune: – Ah, scuzaţi-mă, nu ştiam că aveţi reţetă! _________________________________________

La psihiatru: – Doctore, am venit la dumneata pentru nevas-tă-mea. Are o idee fixă, că vrea să-i fure cineva rochiile. – Eşti sigur de asta, domnule?! – Absolut. A şi angajat un individ special pentru treaba asta. L-am găsit ieri în şifonier.

Un preot vede o prostituată pe stradă şi-i zice:
– Ştii că eşti pe un drum greşit?
– Ştiu, nu trece mai nimeni pe-aici…

În faţa unei grădiniţe, un domn se plimbă de vreun sfert de oră. O educatoare, văzându-l, îl întreabă: – Aşteptaţi un copil, domnule? – Nu, aşa sunt eu, gras!

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă