Preotul Visarion Alexa, despre starea lui ÎPS Pimen: „E înfiorător”

Știrile zilei

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau...

Obiectul misterios pe care l-a avut Ceaușescu atunci când a murit. Ce s-a întâmplat după moartea dictatorului

După execuția celor doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena, au existat numeroase mistere. După ce au...

China neagă apariția Covid-19 în Wuhan. Unde a apărut pentru prima oară

La aproape un an de când coronavirusul a apărut în lume, pentru prima oară în Wuhan, China încă pune...

ÎPS Pimen se află în acest moment în stare gravă, internat la Terapie Intensivă la Institutul Matei Balș și intubat. Preotul Visarion Alexa și-a spus părerea cu privire la starea de sănătate a arhiepiscopului și a avut un mesaj foarte dur pentru toți credincioșii de pe pagina sa de Facebook.

Preotul Visarion Alexa, despre starea lui ÎPS Pimen: „E înfiorător”
Preotul susține că nu este tulburat de aflare veștii că ÎPS Pimen se află într-o stare de sănătate gravă, ci mai degrabă este pur și simplu șocat de felul în care au ales unii oameni să reacționeze în acest moment.

Mai exact, Visarion Alexa vorbește despre reacțiile pe care l-a adunat o știre din mediul online și îi îndeamnă pe toți cei care au găsit un motiv de veselie în agravarea stării Arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, ÎPS Pimen, să își revină în numele omeniei.

„Am aflat că Îps Pimen e intubat, starea arhiereului s-a agravat. Nu sunt tulburat de asta. Cleric fiind , ne pregătim în fiecare zi de marea întâlnire cu El. Pentru asta am devenit preot. Să învăț a muri în fiecare zi.

E înfiorător, însă, să vezi cum oameni râd de moartea unui om, unui confrate. Știrea prezentată pe Mediafax a atras ironii și multe „smiley face”. Gândul mă duce la clipurile jihadiste în care erau decapitați oameni și alții râdeau și filmau cu telefonul. Ce-a mai rămas din voi fraților ?! Ce e asta ?! Cum de vă înveselește moartea unui confrate ?! Mi-e frică de o lume reprezentată de ” voi” ….vor urma execuții, nu e ceva nou. De dragul ideologiei. În numele omeniei, reveniți-vă.”

Vă reamintim că ÎPS Pimen a fost internat la data de 20 aprilie la Suceava, fiind suspect de infecție cu noul tip de coronavirus. Din păcate arhiepiscopul a început să se simtă tot mai rău și s-a impus transferul acestuia în Capitală, la Institutul Matei Balș. La scurt timp reprezentații BOR au anunțat că el se simte mai bine și este stabil, însă în ultimele zile veștile au devenit tot mai proaste. Acum starea sa de sănătate este imprevizibilă, el afându-se intubat la ATI.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă