Președintele Parlamentului Ungariei: Zelenski are o problemă mentală. Liderul unei țări care are nevoie de ajutor nu o face în modul în care o face el

Laszlo Kever, președintele Parlamentului Ungariei, consideră că o țară care are nevoie de ajutor o face în mod ”consecvent, politicos, fără amenințări”, total opus abordării pe care o are președintele ucrainean  Volodimir Zelenski, scrie publicația The News Dept, care citează agenția de presă rusă RIA Novosti.

”Nu-mi amintesc că liderul unei țări care are nevoie de ajutor să îndrăznească să o facă în modul în care o face președintele Zelenski, nu numai împotriva Ungariei, ci și împotriva Cancelarului Germaniei”, a declarat Kever, la postul unguresc de televiziune Hír TV.

Kever a catalogat criticile lui Zelenski drept ”o problemă mentală”, întrucât cei care au nevoie de ajutor nu-l solicită, ci ”întreabă politicos”.

”Îți ameninți inamicii, nu pe cei care ți-i dorești prieteni. Perseverent, dar politicos, fără amenințări. Cred că există un fel de problemă mentală aici (la Zelenski – N.R.) și nu știu ce-ar mai fi de făcut”, a spus Kever.