sâmbătă, 5 decembrie 2020

Presedintele Klaus Iohannis, despre carantinarea Romaniei

Știrile zilei

Tragedie Cumplita In Romania! S-A Stins Fulgerator La Nici 20 De Ani. Lumea Sportului Este In Doliu.

Tragedie in Romania. Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, multiplu campion de tenis de masa, s-a stins...

Divort neasteptat. Si-a luat copilul si i-a spus ADIO!

De mai bine de un an, asupra cuplului Anda Adam – Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț, infirmate de...

Ce obiect trebuie sa ai la tine in noaptea de Revelion ca sa iti mearga bine tot anul

Noaptea dintre ani este un moment asteptat de toata lumea, deoarece reprezinta trecerea intr-o noua etapa, sansa de a...

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrbat de un jurnalist daca in Romania vor fi implementate noi restrictii.

„Nu ne dorim un asa numit lockdown. Acum , situatia nu ne duce cu candul la o carantina sau lockdown”, a raspuns seful statului.

Conform spuselor presedintelui Klaus Iohannis, Romania a gestionat eficient criza cauzata de COVID-19. Acesta a mentionat ca „acum, situatia nu ne duce cu gandul la o carantina sau lockdown”.

„Aflam ca la noi pandemia e in extindere, dar in realitate lucrurile au fost gestionate bine. Noi nu ne dorim acest lucru (masuri-drastice ca in Germania, Franta, etc…). Nu ne dorim un asa numit lockdown. Acum, situatia nu ne duce cu gandul la o carantina sau lockdown”, a declarat presedintele.

Cei din PSD sustin, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, ca, intre a amana alegerile si a bloca toata Romania dupa 6 decembrie, PNL a decis sa organizeze scrutinul iar apoi sa inchida tara.

„Intre a amana alegerile cu iluzia ca PNL poate inca pastra puterea si a bloca toata Romania dupa 6 decembrie, Dreapta Unita a decis: deschidem urnele, apoi inchidem tara!”, scrie PSD.

Partidul lui Ciolacu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca se transforma in Grinch. PSD distribuie si un clip video cu sloganul „PNL ti-a furat bucuria Pastelui, nu-i lasa sa-ti fure si Craciunul”.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă