23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Presiuni pe Romsilva, din partea unor afaceriști prahoveni nemulțumiți că nu obțin contracte cu instituția

Se fac tot felul de presiuni pe Romsilva, susțin surse din rândul angajaților, din partea unor afaceriști din Prahova care nu reușesc să obțină contractele de care sunt interesați. Persoanele care au discutat cu reporterii noștri ne-au povestit că angajații Romsilva de la Achiziții sunt șicanați ori de câte ori refuză să atribuie un contract fără licitație publică.

Concret, oamenii ne-au povestit că diverși afaceriști din județ încearcă să “aranjeze” unele achiziții, practic încearcă tot felul de negocieri pentru a obține contracte cu instituția în mod netransparent. Supărați că acest lucru nu se întâmplă și că Romsilva organizează licitații publice la care poate participa oricine, respectivii ar recurge la șicanarea angajaților cu tot felul de întrebări, prin asmuțirea unor ONG-uri asupra instituției.

“De fiecare dată când cineva încearcă să obțină un contract fără licitație și nu reușește, oamenii din birou spun “gata, mâine primim iar solicitări de la ONG-uri”, lucru care de altfel se și întâmplă de fiecare dată”, ne-a povestit una dintre sursele noastre.

Ori de câte ori o astfel de negociere eșuează,

 » Citeste mai mult pe ziarulincomod.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate