19.9 C
București
miercuri, 12 mai 2021

Previziunile Babei Vanga pentru 2021 sunt cu adevarat sumbre

Baba Varga a facut cateva predictii pentru anul 2021. Pe langa aceste exista si lucruri care o sa schimbe lumea cu totul.

Clarvazatoarea Baba Vanga (Vanghelia Pandeva Dimitrova) a prezis pentrru anul 2021, o tentativa de asasinare a presedintelui rus Vladimir Putin. Ea mai adauga ca o sa se gaseasca remediu pentru cancer, SIDA si coronavirus. Iata mai jos premonitiile exacte pentru 2021.

Baba Vanga: Se va prabusi economia Europei

Conform clarvazatoarei, in 2021 economia Europei se va prabusi pur si simplu, presedintele Rusiei ar putea fi asasinat. Pe langa asta o sa aiba loc multe atacuri extremiste in Europa. De asemenea, umanitatea nu o sa fie ferita de cataclisme si dezastre uriase.

Descoperirile care vor schimba lumea pentru totdeauna

Baba Vanga a mai prezis ca anul acesta o sa se faca pasi uriasi in  domeniul medical. Asta insemnand ca o sa se descopere remediu pentru Sida, Cancer si Coronavirus. Ea a mai spus ca o sa avem parte de unirea a trei uriasi, expertii interpretand aceasta ca unificarea Indiei, Chinei si Rusiei.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga, pe numele sau adevarat Vanghelia Pandeva Dimitrova, a fost nascuta la Strumica( in Macedonia), in 1911, intr-o familie saraca, la varsta de doar 12 ani ramanand oarba.

Neavand posibilitatea financiara de a se trata, ea a ramas oarba toata viata si a inceput sa faca primele premoniti imediat dupa orbire. Conform celor care cred in ea, Baba Vanga era capabila sa citeasca gandurile si sa prevesteasca viitorul, faima ei fiind atat de mare cei de la conducerea Bulgariei s-au folosit de ea pentru asi crea agenda politica.

Ce profeții s-au adeverit

Majoritatea premonitiilor sale s-au adeverit partial. Iata cateva exemple: incalzirea globala si tsunamiul din 2004, prezis inca din anii ’50, 11 septembrie (prevazut in 1989), alegerea lui Obama si multe altele.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate