marți, 14 iulie 2020

Prezentatorul care făcut audiențe record la KANAL D, dat afară pe ușa din spate!

Știrile zilei

Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, diagnosticat cu coronavirus, a murit în această dimineață, a informat publicația locală Obiectiv...

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

Jurnalistul sportiv Cosmin Cernat a primit o sumă uriașă pentru a prezenta concursul Exatlon, filmat în Republica Dominicană. Lăsând la o parte profesionalismul său evident, el a făcut și alte sacrificii pentru a transmite acest format TV și a fost plătit pe măsura lor.

Primul sezon al emisiunii a înregistrat audiențe-record, însă publicul nu a mai fost atât de interesat de sezonul 2 și 3, probabil pentru că nici concurenții nu au fost de același calibru ca și notorietate.

Nu au avut loc discuții despre un sezon 4 al emisiunii,  iar statutul lui Cosmin Cernat în TV a rămas sub semnul întrebării…

Surse CIAO.RO au aflat că ar fi fost dat afară pe ușa din spate de cei de la Kanal D, care nu au luat în calcul nici măcar să-i ofere un alt format de emisiune! Așa că, ne așteptăm să primească oferte de la televiziunile concurente.

Debutul lui Cosmin Cernat în presa a fost în anul 1994, la redacția de Sport a ziarului Dimineața. S-a mutat la TVR în 1997, iar din 2007 a început să lucreze pentru Kanal D. A fost redactor-șef al Știrilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor Fluier de start și Fluier final. A prezentat ”Ploaia de stele”, ”Spune-mi prețul” , ”Stele de 5 stele” și ”Șatră”. A fost, de asemenea, comentator de handbal, atletism, baschet și sporturi de iarnă. A comentat Jocurile Olimpice la șapte ediții la rand.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Prezentatorul care făcut audiențe record la KANAL D, dat afară pe ușa din spate! 1