Prima declarație a mamei lui Culiță Sterp despre împăcarea lui cu Carmen de la Sălciua

1.151

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua au demonstrat că dragostea învinge orice obstacol. Au lăsat momentele grele în trecut, iar acum se gândesc la un viitor frumos împreună. Mama artistului s-a bucurat de împăcarea celor doi şi mai mult decât atât, le-a transmis şi un mesaj.

Zilele trecute Ileana Sterp a avut parte de o nuntă ca în poveşti alături de alesul inimii. Culiţă a fost la nunta surorii lui împreună cu Carmen. Mama artistului a fost foarte bucuroasă să îi vadă din nou împreună şi le-a transmis celor doi îndrăgostiţi un mesaj.

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen. E și din zona mea, din Alba Iulia. Am iubit-o din tot sufletul meu pe Carmen, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit. Doar moartea să-i mai despartă. El a greșit, știe, e copilul meu, dar nu vreau să îl ridic în slăvi. I-am spus: ‘Culiță, să te rogi la Dumnezeu, te pui în genunchi și spui că nu mai faci, iar Dumnezeu o să te ajute’. Ei așa au zis, că vor să facă și un copil, dar eu nu prea simt”, a declarat mama lui Culiță Sterp în exclusivitate pentru Teo Show.

Culiţă Sterp, declraţie de dragoste pentru Carmen de la Sălciua

Chiar dacă până acum au mai publicat poze, și au transmis mesaje pe rețelele de socializare, nu au dorit să îşi oficializeze relaţia. Însă, Culiță Sterp a confirmat printr-un mesaj, tot ce au dedus admiratorii în ultimele zile.

„Și da! Prima poză împreună! Trecut, prezent și viitor”, a scris Culiță Sterp în dreptul fotografiei.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise