Prima fotografie cu fetița Adelinei Pestrițu după 2 ani. Cu cine seamănă fetița

În această seară, Adelina Pestrițu a făcut o surpriză fanilor. După 2 ani în care nu a mai publicat nicio imagine cu fetita sa, Zenaida, acum a pus pe Instagram câteva fotografii de familie, cu ocazia zilei de naștere a soțului său, Virgil Steblea

Exista momente in viata cand simti ca ai TOT si ca nu poate exista “mai mult”, cand sufletul este atat de plin de bine, de dragoste si de frumos incat te simti coplesit de recunostinta. Manutele mici in jurul nostru, zambetele largi si atat de sincere, imbratisarile stranse, privirile pline de lumina sunt cel mai frumos cadou. La multi si frumosi ani, Virgil! Multumesc pentru acest TOT! Te iubim! ❤️ #family

Se pare că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au decis ca pentru o perioadă să nu mai posteze fotografii cu fetița lor, Zenaida. Vestea i-a întristat pe fani, iar aceștia așteaptă să o vădă din nou pe micuță.

‘Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii. ❤️’, a scris Adelina Pestrițu pe una dintre rețelele de socializare în urmă cu 2 ani.

Adelina a recunoscut încă de când nu era căsătorită cu cel care a făcut-o mamă faptul că iubește copiii. Mulți și-au imaginat-o deseori în rolul de mamă, iar după ce și-a văzut visul cu ochii aceasta a susținut că se gândește și la al doilea copil. Cunoscuta vedetă formează o familie exact cum și-a dorit alături de Virgil Șteblea. Aceștia sunt împreună de trei ani, dar au reușit să facă mai multe decât alții într-o viață. Cei doi au format un cămin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste bazată pe încredere și își dedică timpul exclusiv fetiței lor.

„ Zenaida completează perfect acest peisaj frumos de familie, iar izolarea ne face cumva să ne imaginam cum ar fi viața cu un frățior pentru micuța noastră. Timpul petrecut în casă ne ajută să ne bucuram unii de alții și să simțim cu adevărat această sărbătoare”
Adelina Pestrițu