Prima reacție a Loredanei Groza, după ce a fost criticată pentru apariția cu sânii pe afară de la Antena 1

5.222

A tăcut cât a tăcut, dar acum a rupt tăcerea! Loredana Groza a făcut un gest în public prin care le-a închis gura tuturor cârcotașilor care au criticat-o pentru stilul vestimentar extravagant. Cunoscuta artistă a transmis și un mesaj tranșant, iar reacția ei vine la scurt timp după apariția incendiară din platoul matinalului de la Antena 1, unde a venit să își promoveze cea mai nouă melodie: “Dependenţa mea” – o colaborare cu trupa Voltaj.

Gestul făcut de Loredana Groza după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar extravagant

În vârstă de 49 de ani, Loredana Groza “a scos de la naftalină” o poză de album din primii ani de tinerețe. Fotografia a fost realizată în timpul unui pictorial de-ale legendarului fotograf Bruno Oliviero. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, îndrăgita cântăreață era șatenă pe atunci, iar felul în care a pozat nu este prea diferit de cel în prezent. Imaginea cu artista îmbrăcată doar cu o geacă de piele neagră, deschisă și o pereche de bikini asortați a fost însoțită de următorul mesaj: “Aveam 22 aici. Întotdeauna am fost un copil rebel.😘 Fotografie făcută de legendarul fotograf italian Bruno Oliviero la Roma.❤~Loredana

#rebelchild #vintagepic #copilrebel #instapic #loredana #LG #lori #loredanagroza #lorifromonesti #photo

I was 22 here. Always been a rebel child😘. Photo taken by the legendary italian photographer Bruno Oliviero in Rome.❤~Loredana”, a scris celebra artistă pe rețele de socializare.

Apropiații și fanii au complimentat-o și au felicitat-o pentru felul în care a reușit să păcălească timpul. În afară de faptul că este foarte atentă cu ceea ce mănâncă, petrece ore bune în sala de sport, cântăreața Loredana Groza face și yoga. “Frumoasă și atunci, mai matură acum, tizule!”, “O fată singură-n noapte ca un copil rebeeeeeel :D”, “Anii aceia îmi plăceu mai mult… Totul natural…”, “Lory, nu te-ai schimbat!! Și acum ai rămas aceeași rebelă!!!!!”, “Mai porno ești acum.. decât când erai tânără!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise