23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Primăria Urlați despre scandalul deșeurilor și acuzațiile șefului Gărzii de Mediu: ”Nu am dispus niciodată îngroparea deșeurilor”

La finalul lunii mai, șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a prezentat opiniei publice mai multe probleme de mediu descoperite în urma unui control efectuat împreună cu șeful Agenției Naționale pentru Protecția Mediului la Urlați.

La acel moment, Octavian Berceanu și echipa Gărzii de Mediu au surprins mai multe basculante în timp ce descărcau pământ pe marginea unui șanț din cartierul Valea Nucetului.

Citește și: Firma Coni, surprinsă în timp ce acoperea gunoaiele cu pământ la Urlați: ”Primăria ne-a indicat zona!”

Controlul a vizat și o stație de transfer plină de gunoaie, despre care șeful GNM susținea că o parte din vina pentru situația creată ar fi a Primăriei Urlați.

Citește și: Șeful Gărzii Naționale de Mediu acuză autoritățile locale din Urlați de complicitate la dezastrul ecologic și anunță că va depune plângeri penale: ”Am găsit patru gropi ilegale de gunoi, toate în proximitatea pârâurilor, care erau astupate cu pământ”

Octavian Berceanu, șeful GNM: “Le-am spus că voi trimite o echipă sau două în continuarea controlului pe care l-am avut acum două săptămâni în Prahova și s-au apucat să astupe gropile ilegale de gunoi.

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate