23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Primarul din Ciorani, Marin Voicu, pus în libertate alături de toate persoanele reținute în dosarul de fraudă electorală

Primarul din Ciorani, Marin Voicu, dar și celelalte 16 persoane reținute în dosarul de fraudă electorală au fost puse, joi, în libertate.

Cele 17 persoane au fost reținute pentru 24 de ore în cadrul unui dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de falsificarea documentelor și evidențelor electorale prev. de art. 391 al.1 Cod penal.

Ieri, Parchetul de pe lângă Cutea de Apel Ploiești a anunțat că se efectuează cercetări la după ce, la alegerile din 2020, „membrii secțiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Președintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea”.

Vom reveni cu detalii

Articolul Primarul din Ciorani, Marin Voicu, pus în libertate alături de toate persoanele reținute în dosarul de fraudă electorală apare prima dată în Observatorul Prahovean.

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate