Primarul Mihai Chirica dezvaluie adevarata fata a pseudo-jurnalistului Gabriel Gachi: „Bolsevic mascat in slujitor al democratiei”

Primarul Mihai Chirica a postat pe facebook, o scrisoare deschisa in care prezinta adevarata fata a pseudo-jurnalistului Gabriel Gachi, „un santajist lipsit de scrupule”. Redam mai jos integral scrisoarea deschisa a primarului Mihai Chirica.

''Traiam cu speranta ca nu voi scrie niciodata aceste randuri, dar ultimele dumneavoastra actiuni – prin care v-ati confirmat definitiv reputatia de santajist lipsit de scrupule – m-au obligat sa o fac. Si sa va dezvalui adevarata fata!

Iata ce trebuie sa stie iesenii despre pseudo-jurnalistul Gabriel Gachi – adica despre bolsevicul mascat in slujitor al democratiei:

1. Inca de cand am preluat functia de primar interimar ati incercat, prin diferite metode de presiune, sa ma faceti sa girez afacerile dumneavoastra, permitandu-va instalarea unor chioscuri in centrul orasului, dar am refuzat tocmai din cauza modului in care ati pus problema.

2. Tot de la inceputul mandatului, verificand situatia patrimoniului Municipiului Iasi, am descoperit ca ati primit in mod ilegal un apartament din fondul locativ al Primariei, prin falsificarea grosolana a unor acte. Drept urmare, v-am cerut sa eliberati imediat locuinta pentru ca aceasta sa ajunga la iesenii care au nevoie cu adevarat de o casa si, pe cale de consecinta, v-am chemat in instanta.

3. De mai mult timp am aflat ca, dand dovada de o completa lipsa de etica, ati solicitat si primit diferite plati de la fostul primar atat pentru „protectie” in fituica pe care o detineti, cat si pentru a intretine razboiul acestuia cu diferite institutii de presa, cu anumiti adversari politici si nu numai. Bineinteles, e vorba exclusiv de bani negri si de „articole” pe masura.

4. De asemenea, stiu de multa vreme ca aveti obiceiul murdar de a santaja patronii unor firme din Iasi, cerandu-le diverse sume pentru a nu-i ponegri in fituica dumneavoastra.

5. Cu toate ca inversunarea impotriva mea nu m-a deranjat in niciun fel, ba chiar mi-a trezit deseori rasul, situatia s-a schimbat radical in momentul in care ati inceput sa-mi hartuiti familia si prietenii. Iata faptele care va deconspira ca pe un anchetator bolsevic, interesat nu de adevar, ci de razbunare si parvenire!
a. Ati inceput cu soacra mea, sustinand, in ciuda evidentei si fara niciun fel de probe, ca locuinta detinuta de ea la Targu Neamt imi apartine, desi stiati foarte bine ca mama sotiei mele poseda de 22 de ani o firma de succes, care a ajuns la o cifra de afaceri de 2 milioane de euro anual!
b. Ati continuat cu fratele meu, mintind ca firma lui imi apartine, desi afacerea functioneaza de 12 ani, perioada in care nu a inregistrat datorii la stat.
c. Mi-ati acuzat apoi sotia ca foloseste un autoturism de lux, de parca facuse cine stie ce crima! Va incredintez, domnule Gachi, ca masina a fost achizitionata din bani cinstiti, adica din munca si nu din practicarea santajului!
d. Ati dat buzna in curtea parintilor viceprimarului Gabriel Harabagiu din comuna Razboieni, sicanand niste oameni care munceau in gradina si cerandu-le sa va arate unde au ascuns palatele pline cu bogatii,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !