Principalele motive pentru care parintii sunt sfatuiti sa ofere copiilor lapte Topfer

50

Inca din primele ore de viata, bebelusul trebuie hranit cu lapte. Pana la varsta de 6 luni, specialistii recomanda exclusiv alaptarea la san. Cu toate acestea, sunt situatii in care proaspetele mamici nu pot sa alapteze din diferite motive, de la cele medicale si pana la cele personale sau profesionale.

Sunt si situatii in care copilul nu se mai satura numai cu lapte matern si are nevoie de un supliment de lapte praf, precum si situatii in care mama trebuie sa se intoarca la serviciu la scurt timp de la nastere.

Indiferent care ar fi motivul pentru care bebelusul este hranit cu lapte praf, aceasta nu trebuie privita ca o hranire artificiala, iar mamicile nu trebuie sa se invinovateasca pentru ca nu isi pot alapta copiii la san, ci trebuie sa caute o formula de lapte potrivita nevoilor bebelusului. Formula de lapte Topfer este una dintre cele mai bune de pe piata, fiind, poate, cel mai cautat produs din aceasta categorie din Romania.

Cateva cuvinte despre producatorul de lapte praf Topfer

Topfer este un brand de provenienta germana, fiind prezent pe piata inca din anul 1911. Calitatea produselor Topfer sta in faptul ca sunt obtinute din ingrediente certificate bio, ceea ce inseamna ca bebelusii si copiii primesc cea mai buna alimentatie in lipsa laptelui matern. Pentru reprezentantii Topfer, formula de lapte praf este foarte importanta, fiind particularizata in asa fel incat sa satisfaca nevoile nutritionale ale sugarului.

La baza laptelui praf sta laptele de vaca, iar, in urma unor decenii de cercetare in domeniu, a fost realizata si reteta completa, imbogatita cu vitamine, oligoelemente, minerale si aminoacizi esentiali, astfel incat formula de lapte sa se apropie cat mai mult de structura laptelui matern.

In plus, acest brand este consacrat pentru grija cu care creeaza produse speciale pentru bebelusii cu intoleranta la lactoza si pentru cei ce sufera de alergie la proteinele din laptele de vaca.

De ce sa alegi lapte praf Topfer pentru puiul tau

In primul rand, laptele praf Topfer contribuie la dezvoltarea copilului in primele luni de viata, il ajuta sa se adapteze la noul mediu si ii ofera acestuia toate vitaminele si oligoelementele de care corpul lui are nevoie. In plus, este foarte bogat in probiotice si acizi grasi polisaturati, care au rolul de a intari membranele celulare si de a asigura o dezvoltare corecta a vederii si a creierului bebelusului.

Planul unei alimentatii sanatoase poate fi asigurat daca se opteza pentru formula de lapte praf Topfer. Laptele ajuta si la diversificarea alimentatiei, punand la dispozitie parintilor o formula de continuare incepand cu varsta de 10 luni. Asta nu inseamna ca formulele de lapte praf Topfer nu respecta standardizarea pe varste. Laptele praf are retete diferite in functie de varsta copiilor si de nevoile lor nutritive.

Nu in ultimul rand, laptele praf Topfer este un lapte organic, realizat in principal prin prelucrarea laptelui de vaca, apropiindu-se tot mai mult de formula laptelui matern. Cu siguranta, hranirea copilului cu un lapte praf de calitate ii va asigura acestuia un start bun in viata si il va ajuta sa faca fata provocarilor care vor aparea.

 

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise