sâmbătă, 26 septembrie 2020

Prințesa Diana a prezis distanțarea prințului Harry de familia regală

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Prințesa Diana a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite persoane din familia regala britanica. Ea a vorbit despre copii săi de mai multe ori, însă ceea ce declara constant despre Harry ne duce cu gândul la faptul că ea cumva știa că fiul ei cel mic se va distanța de familia regală.

Ducii de Sussex au lăsat oamenii fără cuvinte atunci când au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice, dorindu-și să devină independeți din punct de vedere financiar. După luni de gândire și multe discuții cu regina, așa cum a confirmat chiar ea, cei doi au hotărat că este mai bine să își croiască propriul lor drum.

Decizia lor a fost criticată aspru de anumite persoane importante, iar presa tabloidă din Marea Britanie o hărțuiește pe Meghan Markle cu articolele la adresa ei, fiind considerată principala vinovată pentru această hotarare. Să nu uităm că prințesa Diana, mama prințului Harry, a declarat cu mulți ani în urmă că fiul ei îî seamănă foarte mult și probabil îi va călca pe urme.

“William se aseamănă foarte mult cu tatăl său, este mai tradițional, mai rațional. În timp ce Harry… Harry este ca mine”, a spus prințesa Diana în trecut, potrivit telemundo.com.

Prințesa Diana și-a pierdut titlul regal dupa ce a divorțat de prințul Charles și a ales să trăiească liberă, nicidecum într-o minciună. Ea a fost una dintre puținele persoane din familia regală britanică care s-au îndepărtat de la regulile stricte și protocol.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă