Ultimate magazine theme for WordPress.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit un plic suspect

Poliția britanică a deschis o anchetă, după ce s-a descoperit că o scrisoare adresată Prințului Harry și logodnicei sale, Meghan Markle, conținea o pudră albă, ceea ce a stârnit îngrijorări că ar putea fi vorba de antrax.

 

Scrisoarea a fost trimisă în cursul lunii februarie, la Palatul St. James din centrul Londrei. Inițial, experții s-au temut de posibilitatea contaminării cu antrax a celor care au deschis scrisoarea, însă după ce pudra a fost analizată, experții au ajuns la concluzia că a fost o alarmă falsă, scrie The Guardian.

Potrivit sursei citate, în interiorul plicului se afla și un bilețel care ar fi conținut mesaje rasiste, în contextul în care Meghan Markle este pe jumătate afroamericană.

 

Ziarul Evening Standard a relatat că cei doi au fost informați cu privire la incident. Mai mult de atât, scrisoarea le-a fost trimisă la scurt timp după ce un pachet similar a fost trimis și la Palatul Westminster. Astfel, autoritățile încearcă să stabilească dacă ambele scrisori au fost trimise de aceeași persoană.

„Poliția face o anchetă după ce un pachet care conținea o substanță a fost trimis la Palatul St.James luni, 12 februarie. Substanța a fost analizată și s-a stabilit că nu este periculoasă. Ofițerii au în vedere și o plângere legată de mesaje cu conținut răuvoitor. Nu a fost arestată nicio persoană”

se precizează într-un comunicat de presă.

loading...
Sursa: Stirile ProTv

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies