Priscilla Presley, la aproape 50 de ani după divorțul de Elvis: Mai bine nu ne căsătoream! – video

Mariajul dintre Elvis Presley și Priscilla a durat șase ani, până în 1973, dar cei doi au fost prieteni mai înainte, timp de 8 ani.

Ajunsă la 77 de ani, Priscilla a dezvăluit pentru Sky News Australia că ar fi fost mai bine dacă ea și Elvis nu s-ar fi căsătorit și ar fi rămas doar prieteni.

Priscilla l-a cunoscut pe Elvis în 1959, când ea avea 14 ani, iar starul american avea 24. Cei doi s-au văzut prima dată în casa lui Presley din orașul german Bad Nauheim, atunci când Elvis efectua stagiul militar.

Realizatorul emisiunii a întrebat-o apoi pe Priscilla dacă ar fi fost mai bine să nu divorțeze, iar actrița ajunsă acum la 77 de ani a făcut o mărturisire.

”Doamne… Ca să fiu sinceră, ar fi fost mai bine dacă nu ne căsătoream. Am avut o relație grozavă. El venea la mine acasă noaptea, vorbeam…

Putea fi și ora 2:00 sau 3:00 dimineața. Totul era relaxat când nu erau tensiuni, stăteam și vorbeam. Mai aducea și cărți și citeam”, a spus Priscilla la aproape 50 de ani după divorț.

Priscilla și-a amintit și cum era când îl însoțea pe Elvis la concertele din Las Vegas de la începutul anilor ’70.

”Îmi spuneam… Sunt cu Elvis Presley. Dar vedeam alte fete fugind spre el, pupându-l, urcând pe scenă după el, mergând în culise după el…

Pentru că era cine era. Femeile săreau pe el. Dar am fost măritată cu, probabil, cel mai celebru cântăreț din lume. Nu există cineva care să nu-l iubească pe Elvis”, a rememorat Priscilla.

Întrebată care este cântecul ei favorit, din cele peste 700 înregistrate de Elvis, Priscilla a răspuns:

”Sunt atâtea melodii, încât mi-este greu să aleg. Cred că It’s Now Or Never, pentru că mi l-a cântat în Germania.

Încerca, în mod repetat, să atingă notele înalte, să iasă totul bine, pentru că era un perfecționist”. La acel moment, Elvis încă nu înregistrase melodia în studiourile RCA.