35.1 C
București
marți, 27 iulie 2021

Probleme pentru Adriana Iliescu. Cum luptă împotriva virusului SARS-CoV-2

Cea mai bătrână mamă din România se confruntă cu reale probleme, astfel că Adriana Iliescu se luptă în instanță pentru o moștenire. Mai precis, aceasta ar fi pierdut procesul pentru o proprietate, iar de curând a formulat o contestație la executarea silită. Iar dincolo de toate acestea mai are de furcă și cu pandemia de coronavirus care a afectat întreaga omenire.

Adriana Iliescu traversează o perioadă delicată și încă nu este împăcată cu vestea că a pierdut procesul pentru o moștenire situată în comuna Bălcești, situată în județul Vâlcea. Cea mai în vârstă mamă din România a visat mult ca proprietarea din satul vâlcean să ajungă pe numele fiicei sale, Eliza Iliescu. Însă dincolo de toate aceste probleme juridice, fosta profesoară universitară este nevoită să lupte și împotriva virusului SARS-CoV-2.

Pierderea procesului cu rudele sale apasă ca o piatră de moară pe sufletul Adrianei Iliescu… În vârstă de 82 de ani, ea nu s-a dat bătută și a mers la judecătorie unde a formulat o contestație la executarea silită pentru 1.500 lei, la care se adaugă costurile acestei acțiuni. În plus, în urmă cu două luni, fosta profesoară s-a prezentat la Tribunalul Vâlcea, unde a mai deschis trei acțiuni împotriva rudelor sale prin care cere ca executarea să fie amânată de urgență, până când contestația va fi analizată de judecători.

Cum luptă Adriana Iliescu și fiica ei împotriva COVID-19
Potrivit unor declarații făcute recent, atât ea, cât și fiica sa sunt bine, sănătoase, și respectă toate recomandările făcute de autorități în perioada crizei epidemiologice.

„Mergem cu masca pe față, o punem atât pe gură, cât și pe nas, pentru că am înțeles că așa este problema cu acest coronavirus, că pe nas intră virușii. Și să ne rugăm lui Dumnezeu, ce să facem, alte variante nu avem, decât să ne rugăm să așteptăm să treacă, iar când o veni vaccinul, o să vedem cum facem și cu vaccinul de coronavirus. În rest, suntem foarte ocupate cu atâtea și atâtea lucrușoare”, a mărturisit fosta profesoară universitară.

Eliza este o elevă strălucită
În cadrul aceluiași interviu, Adriana Iliescu a spus și cât de bine se descurcă fiica sa la cursurile online. Mai ales că acest tip de educație a dat multe bătăi de cap unora dintre părinții din întreaga lume.

„Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou, online, i se potrivește ca o mănușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii. Hai să nu zic chiar printre singurii dintre cei care se pregătesc pentru școală, însă învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest”, a mai declarat cea mai bătrână mamă din România.

Însă dacă din acest puct de vedere totul merge bine, pe de altă parte sunt acele probleme pentru Adriana Iliescu, legate de moștenirea cu bucluc…

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate