Procuroarea Angela Nicolae RUPE TACEREA: „Am fost EXECUTATA” – VIDEO

Dezvaluiri cutremuratoare facute de una dintre victimele Sistemului odios. Pentru ca stia prea multe, pentru ca era apreciata la nivel international sau doar pentru ca nu ii era pe plac Laurei Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Relatii Internationale din cadrul Parchetului General, procuroarea Angela Nicolae (foto), a platit cu 770 de zile de privare de libertate pentru curajul de a ramane demna si de a nu pactiza cu Sistemul. Din nefericire, drama si presiunile psihice la care a fost supusa ani la randul Angela Nicolae s-au rasfrant si asupra fiul ei, Daniel Nicolae, acuzat si trimis, la randul sau, dupa gratii pentru pretinse infractiuni de coruptie, desi avea mai multe probleme de sanatate. Traumele traite de o profesionista a sistemului judiciar, recunoscuta international, vazandu-si fiul aruncat dupa gratii si tarat in procese, dar si hartuiala judiciara la care a fost supusa mai bine de 4 ani au adus-o pe fosta procuroare Angela Nicolae intr-o stare medicala precara, cu greu sustinuta financiar.

Caci, dupa tot spectacolul catuselor si dupa anii de umilinte la care a fost supusa impreuna cu fiul sau, Angela Nicolae a ramas si fara pensia de serviciu la care avea dreptul, avand astfel traiul greu de suportat. Ca nu este corect nici acum, asa cum nu a fost corect nici in timpul judecatii, stie o tara intreaga, si mai ales cei care au urmarit indeaproape cazul Angelei Nicolae si care au putut constata lucratura din dosarul sau, tesuta in parteneriat strans pe protocol intre procurori si serviciile de informatii.

Astazi, dupa aproape 4 ani de la data la care a fost condamnata definitiv de Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti, condus de judecatorul Ionut Matei – care a mentinut pedepsele dispuse de completul condus de judecatoarea Mariana Ghena, in prezent membru CSM – la 4 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in forma continuata, alaturi de fiul sau, Daniel, care a primit 3 ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influenta in forma continuata, fosta procuroare Angela Nicolae rupe tacerea si dezvaluie intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Lumea Justitiei care au fost de fapt motivele care au determinat distrugerea sa.

Mizele nu au fost deloc mici si isi au inceputurile in Indonezia, unde Angela Nicolae a avut ghinionul de a vedea, alaturi de alte oficialitati, cum Kovesi a fost curierul care a dus o scrisoare semnata de Traian Basescu, scrisoare care il viza chiar pe fostul director general al Gelsor Nicolae Popa. Asa cum a avut ghinionul de a intra intr-o camera in care, sustine Angela Nicolae, fosta sefa a DNA se afla in bratele SPP-istului „Mihai”.

Publicam in continuare prima parte a interviului acordat de fosta procuroare Angela Nicolae pentru Lumea Justitiei:

Executia de la Inalta Curte

„Am fost executata! Executia mea a fost o executie la sange, ca sa folosesc o metafora, care a dus la pierderea a tot ce aveam mai de pret. Este vorba de sanatatea mea si a fiului meu,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !