sâmbătă, 26 septembrie 2020

Profesor dâmbovițean, găsit de pompieri carbonizat în casă

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Caz tragic în Dâmbovița, unde un fost profesor a ars de viu în propria sa locuinta. Incendiul a izbucnit miercuri noaptea în localitatea Fierbinți, iar casa profesorului a fost cuprinsa generos de flacari. Din pacate, pompierii nu au putut salva aproape nimic. În holul casei, l-au găsit mort pe profesorul Nicolae Marinescu, în vârstă de 76 ani. Se presupune ca ar fi încercat să iasă din casa, dar, cel mai probabil, s-a intoxicat cu fum și nu a mai reușit să ajungă la ușă.

Conform primelor cercetări, incendiul s-ar fi produs din cauza unui coș de fum deteriorat. Acoperișul casei, piese de mobilier, obiecte de uz casnic și aparatură electrocasnică din interiorul locuinței au ars.

Nicolae Marinescu a predat limba și literatură română la Școala Gimnazială Șelaru, formand generații complete de elevi, însă a ales sa locuiasca singur dupa ce a iesit la pensie. Fostul profesor era consilier local la primăria din Șelaru.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă