12.3 C
București
luni, 17 mai 2021

Prognoza meteo pana pe 15 februarie. Meteorologii anunta schimbari radicale

ANM a transmis prognoza meteo pentru urmatorele saptamani. Meteorologii anunta ca temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale la in luna februarie, iar precipitatiile vor fi excedentare, in urmatoarele patru saptamani.

Saptamana 25 ianuarie – 1 februarie
Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, in toate regiunile, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in extremitatea de sud a tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, dar mai ales in zonele montane aferente, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Saptamana 1 – 8 februarie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, pe intreg teritoriul Romaniei, dar mai ales in extremitatea de sud a tarii. Regimul pluviometric estimat pentru aceasta perioada va fi in general excedentar in jumatatea vestica a tarii, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Saptamana 8- 15 februarie
Valorile termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de precipitatii se vor situa in general in jurul celor normale pentru acest interval, posibil usor excedentare, local.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate