duminică, 29 noiembrie 2020

Prognoza meteo. România va fi lovită de un val de aer rece. Unde vor fi temperaturi minime negative

Știrile zilei

Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan, a...

Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Sa visezi o persoana care a decedat, este tulburator. In traditia populara, atunci cand visezi ca intri in contact...

Alte noi localitati intra in carantina

Orasul Cernavoda si alte trei comune din judetele Constanta si Alba intra in carantina incepand de sambata seara, respectiv,...

Începutul lunii noiembrie a fost călduros, din punct de vedere meteorologic. Toamna blândă a adus cu sine posibilitatea desfășurării agricole. În următoarea perioadă, meteorologii anunță că România va fi lovită de un val de aer rece.

Directorul general ANM, Elena Mateescu, a comunicat către Digi24 că vremea va fi frumoasă astăzi și mâine. Astfel, temperaturile vor fi mult mai ridicate decât normalul perioadei. În zonele muntoase și deluroase, vor fi temperaturi maxime de până la 17 grade Celsius.

Un val de aer rece va lovi România
Începând cu mijlocul săptămânii viitoare, în țară se vor înregistra temperaturi scăzute. Săptămânile premergătoare iernii își vor spune cuvântul, în special în zonele de deal și munte. În medie, temperaturile minime vor ajunge la minus cinci grade Celsius, iar cele maxime la 7-12 grade.

„Și în București, o vreme în general închisă de la mijlocul săptămânii, nebulozitate joi diminața, care poate să aducă burniță și, nu în ultimul rând, condiții pentru producerea ceții”, a declarat Elena Mateescu pentru sursa citată.

Prognoza meteo pentru a doua jumătate a lunii noiembrie
După a doua jumătate a lunii, temperaturile vor fi foarte scăzute. Astfel, înregistrările minime vor fi cu minus în majoritatea României. În regiunile intracarpatice, precipitațiile se vor strânge, în medie, 20-30 de mm. În partea de sud și sud-est, precipitațiile vor cădea până în 10-15 mm. La altitudini de peste 1200-1500 de metri, vor apărea și ninsorile. Temperaturile medii, vor fi totuși peste media climatologică în majoritatea regiunilor.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă